Filmkalas

toppbild_webb_bred5

Filmkalas

Fira födelsedagen med att göra en egen film! Tillsammans med dina kompisar får du skriva manus, filma och redigera. Sminka, klä ut er och ta plats framför eller bakom kameran. Vill ni hellre göra en animerad film så har vi Stop Motion-utrustning för detta. Ta med era favoritleksaker som får agera i filmen eller använd de figurerna vi har på Cool Minds.

 

Hela kalaset hos oss tar ca 2 timmar och då bjuder vi på mat och dryck samt allt du behöver för filminspelningen. Barnen hälsas välkomna av en av våra pedagoger som tar hand om dom under hela kalaset. Maten serveras i slutet av kalaset, och då finns det även tid för efterrätt och presenter.

 

Maten som ingår är korv (vegetarisk, ox- eller griskött) med bröd (vanligt eller glutenfritt) eller panini med antingen kyckling/ost, skinka/ost eller vegetarisk. Drycken som ingår är Smakis Päron eller Äpple. Valet av mat gör du i bokningsformuläret. Drycken ställer vi fram på kalaset så barnen själv kan välja. Om du vill ta med egen tårta går detta utmärkt men du kan också köpa chokladmuffins eller godis hos oss.

 

I formuläret  väljer du också vilken dag och tid du vill att kalaset ska äga rum och vi har inga fasta tider för våra kalas utan du kan välja vilken tid du vill.

INFO & BOKNING:

TID: 2 timmar

PRIS: 180 kr. /barn

MAX 40 barn.

Rekommenderad ålder: 5-16