Stig – Hjältarnas Fest!

Stig – Hjältarnas Fest!

Fira födelsedagen med kompisarna med en gemensam och lärorik lekstund! Barnen får lära sig om känslor och om hur ens egna beteende påverkar andra. Lekstunden är designad som ett roligt kalas med lekar och musik! Kalaset leds av en aktivitetsledare, och barnen får även besök av en levande maskot!

 

Hela kalaset hos oss tar ca 2 timmar och då bjuder vi på mat och dryck samt allt du behöver för själva lekstunden. Barnen hälsas välkomna av en av våra pedagoger som tar hand om dom under hela kalaset.

 

Maten som ingår är korv (ox- eller griskött) med bröd (vanligt eller glutenfritt) eller panini med antingen kyckling/ost eller skinka/ost och drycken som ingår är Smakis Päron eller Äpple. Valet av mat gör du i bokningsformuläret. Drycken ställer vi fram på kalaset så barnen själv kan välja. Om du vill ta med egen tårta går detta utmärkt men du kan också köpa chokladmuffins eller godispåsar hos oss.

 

I formuläret  väljer du också vilken dag och tid du vill att kalaset ska äga rum. Vi har inga fasta tider för våra kalas utan du kan välja vilken tid du vill.

INFO & BOKNING:

TID: 2 timmar

PRIS: 220 kr. /barn

MAX 20 barn.

Rekommenderad ålder: 3-5