AW med Jalla Jalla – julpyssel för alla!

Under vår pysselkväll på Mitt Möllan 6/12 kan du kombinera hygge, musik, underbar mat och dryck med att skapa dekorationer till Jalla Jallas julfest. Hjälp oss att ordna den finaste, mest välpyntade julfesten i Malmös historia!

Vi bjuder på material, god stämning och idéer för den som behöver lite inspiration. Du behöver inte vara pysselproffs för att delta. Alla kan pyssla, stora som små! Under kvällen så händer det massor av mysiga grejer så ta med dig dina vänner och kom. Vi kommer att presentera programmet för kvällen här på eventet så stay tuned men några saker vi kan berätta om redan nu är;

FEEL GOOD-AUKTION
Under kvällen kommer vi bland annat att auktionera ut en hotellvistelse, kurs på Cool Minds och presentkort hos tatuerare. Pengarna går oavkortat till mer julmat och fler julklappar under Jalla Jalla en jul för alla.

JULHÄLSNINGAR
Spela in en varm julhälsning i vårt filmbås. Hälsningarna kommer att spelas upp på festen den 24 december. Ta tillfället i akt att förgylla någons jul med en fin dekoration och en varm hälsning!

MER OM JALLA JALLA – EN JUL FÖR ALLA
På Jalla Jalla en jul för allas julfest den 24 december deltar över 1 000 personer som vill fira jul i gemenskap. Malmös varmaste julfest och mötesplats för de som inte kan eller vill fira jul på egen hand. Tillsammans äter vi julbord, delar ut julklappar och har en riktigt god jul.

Vill du veta mer eller anmäla dig som volontär?
Följ oss på Facebook eller hitta mer info på hemsidan!

Inga Kommentarer

Tyvärr, kommentarformuläret är stängd för tillfället.

Translate »
Top