ROBOTÄLSKARE, PROGRAMMERARE ELLER DETEKTIV?

ALLA HAR KUL PÅ COOL MINDS!

På Cool Minds kan du ha kalas, gå kvällskurser, lära dig saker på lovet eller bara slinka in och göra något kul på helgen. Här finns massor av roliga aktiviteter inom kemi, biologi, teknik, elektronik, IT, programmering och film. Allt både lekfullt och lärorikt!

Skrolla ner för att se vårt kompletta utbud av kalas, drop in och kurser. 

KVÄLLSKURSER

Fyll på kunskapsförråden med något kul! Under terminen erbjuder vi kurser på kvällstid för barn och ungdomar som vill fördjupa sig i vetenskap på ett lekfullt och inspirerande sätt. Vi har ett brett utbud av kvällskurser, gå in på respektive sida för att läsa mer om kursen och se om den är aktuell för just den här terminen. 

SKOLLOVSKURSER

SKOLLOVSKURSER

Lär dig nya roliga kunskaper på skollovet och kom tillbaka efter lovet som en fullfjädrad spelkonstruktör eller med en robot du har byggt själv. Under skolloven erbjuder vi roliga och spännande kurser på dagtid under en veckas tid där fika och en enkel lunch ingår. Läs mer om respektive kurs och se vilken som är aktuell för kommande lov nedan!

SKOLLOVSKURSER

HELGKURSER

Vill du fördjupa dig inom ett ämne, under en intensiv och lärorik helg? Våra helgkurser är unika i att erbjuda kunskap i ett underhållande paket! Läs mer om respektive kurs och se vilken som är aktuell för kommande lov nedan!

SKOLLOVSKURSER

KALAS

Fira födelsedagen på Cool Minds! Hos oss kan du ha kalas som är både roliga och lärorika. Vad sägs om ett programmeringskalas eller ett CSI-kalas där du undersöker en brottsplats och listar ut vem som är tjuven? Givetvis ingår mat och engagerade kalasvärdar! Läs mer om alla kalas nedan.

SKOLLOVSKURSER

DROP IN

På vardagseftermiddagar och helger är vår skapandeverkstad med bl. a. keramik och ljustillverkning öppen för alla. Här kan du stöpa dina egna ljus i de mest färgsprakande färger eller måla keramik som vi bränner själva i vår brännugn. Du är alltid välkommen att droppa in och våra värdar hjälper er med alla frågor. Kom med hela familjen för en stunds roligt och kreativt pyssel! 

Öppettider: Kl 12-18 under vardagar samt kl 10-19 under helg, röda dagar och lov.

Priser: 50 kr. Barn under 3 år betalar inte entréavgift. I detta ingår entré och drop in aktiviteter.

KLICKA HÄR för att hitta den fullständiga listan på vad som ingår under Drop in!

I öppna rum med stora, generösa bord i Cool Minds färger kan du ta med dig hela familjen och koppla av, koppla ner och ha en rolig och kreativ stund tillsammans:

SKOLLOVSKURSER

COOL MINDS I BURLÖV

Cool Minds är ett science center som vill väcka lusten till lärande! Alla våra aktiviteter är både roliga, lekfulla och lärorika. I vår pop-up butik på Burlöv Center erbjuder vi kalas och en spännande vetenskapsbutik. Verksamheten på Burlöv Center expanderas och kommer inom en snar framtid även erbjuda virtual reality och spännande escape rooms! 

Ni hitta vår lokal nära Burlöv Centers food court, mitt emot Burger King. För närvarande är lokalen främst öppen sporadiskt samt inför förbokningar.

Öppettider: Fredagar kl 15-18 samt lördagar kl 12-16.

Här kan du läsa mer om vår verksamhet i Burlöv!

Top