Bli en superhjälte!

Bli en superhjälte!

Välkomna in till en kreativ och fantasifull helg med tema superhjältar! I denna kurs får barnen skapa sina egna superhjältar och basera en egen spelfilm på dessa. Till vår hjälp använder vi bland annat Green Screen, så att vi kan ändra miljön efter barnens önskemål. Vi kommer också pyssla tillsammans och till exempelt skapa mantlar, masker, hjältesmärken och annan rekvisita.

LÖRDAG

Vi startar hela kursen med en målande diskussion om superhjältar! Barnen ska få komma på en egen superhjälte som hen själv ska vara. Karaktären och dess superkrafter utformas av barnen själva, med oss som bollplank. Sedan kommer resten av dagen fyllas av rolig pyssel och skapande av rekvisita! Barnen få skapa egna mantlar, masker, märken och anant som kan bli aktuellt till just deras val av karaktär.

 

SÖNDAG

Nu blir det dags att få karaktärerna att komma till liv! Vi skriver manus till en spelfilm som innehåller barnens karaktärer och rekvisita. Barnen får lära sig filmteknik, filmredigering och green screen. Med dessa nya kunskaper kan barnen skapa coola effekter och en spännande story. Kl 15:30 bjuder vi in föräldrar till filmvisning!

INFO & ANMÄLAN:

 

NÄR: 28-29 juli

 

TID: Kl 10-16

 

VEM: Från 7 år med minst 10 och max 20 deltagare

 

PRIS: 695 kr. Lättare lunch samt frukt ingår.

 

PLATS: I Cool Minds lokaler på Norra Parkgatan 2 i Folkets Park

Top