Programmera ett VR-spel!

Lär dig att programmera framtidens spel genom plattformen Unity! Denna kurs är mer avancerad och kräver att en har tidigare läst programmering nivå 1 samt nivå 2, eller lärt sig programmering på egen hand. Resultatet blir ett coolt VR-spel, som vi spelar tillsammans i slutet av kursen på vårt VR-set!

Välkomna till Cool Minds kanske coolaste kurs! Vi inleder med en utbildning av plattformen Unity, som exempelvis spelet Pokemon Go skapades i. Med denna plattform kan en även utveckla VR-spel, vilket är vad barnen kommer att göra under denna kurs! Barnen väljer själv vad de vill skapa, vilket tex kan vara ett 3D-ritprogram, roller coaster-spel, riddarspel eller ett sportspel. I slutet av andra dagen samlas vi för att spela spelen ihop.

Alla barn får med spelen hem, digitalt. Dessa kan spelas hemifrån på en vanlig dator. Vi rekommenderar att deltagare tar med ett USB för att ladda ner spelet, då risken är att spelen blir väldigt stora filer.

OBS! Åldergränsen är satt på 11 år, men i grund och botten handlar gränsen om tidigare erfarenhet av programmering. Har ni mycket tidigare erfarenhet kan barnet vara yngre. Har ni lite tidigare erfarenhet behöver barnet vara äldre för att klara av kursen. Är ni osäkra på detta kan ni fråga oss på info@coolminds.se.

OBS 2! Blir ditt barn lätt åksjuk? Behöver hen tex ta tabletter vid svängiga resor? Då rekommenderar vi att undvika virtual reality.

INFO & ANMÄLAN:

NÄR: 14/4  15/4

TID: Kl 10-17

VEM: Från 11 år med minst 5 och max 10 deltagare

PRIS: 1195 kr. inklusive lunch och fika

PLATS: I Cool Minds lokaler på Stadiongatan 40b i Malmö

Top