CSI-detektiver

CSI-detektiver

Fira födelsedagen genom att tillsammans med kompisarna förvandla er till riktiga detektiver och lös ett spännande tjuvmysterium (för de yngre) eller en mordgåta. Här på Cool Minds får ni undersöka profilanalys, kolla blodprov och identifiera fingeravtryck.

 

Hela kalaset tar ca 2 timmar och då bjuder vi på mat och dryck samt allt du behöver för detektivarbetet. Barnen hälsas välkomna av en av våra pedagoger som tar hand om dom under hela kalaset. Maten serveras i slutet av kalaset, och då finns det även tid för efterrätt och presenter.

 

Maten som ingår är korv (vegetarisk, ox- eller griskött) med bröd (vanligt eller glutenfritt) eller panini med antingen kyckling/ost, skinka/ost eller vegetarisk. Drycken som ingår är Smakis Päron eller Äpple. Valet av mat gör du i bokningsformuläret. Drycken ställer vi fram på kalaset så barnen själv kan välja. Om du vill ta med egen tårta går detta utmärkt men du kan också köpa chokladmuffins eller godis hos oss.

 

I formuläret väljer du dag och tid för kalaset. Vi har öppet mellan 10-12 och du kan välja lediga jämna klockslag. Då väljer du också vilken detektiv-historia som barnen ska lösa: ett mord eller ett tjuvmysterium. Vi rekommenderar ett tjuvmysterium för de minsta barnen.

INFO & BOKNING

TID: 2 timmar

PRIS: 180 kr. /barn

MAX 40 barn.

Rekommenderad ålder:

Tjuvmysteriet: 7-11

Mordgåtan: 10-16