Datorspel

toppbild_webb_bred

Programmera ett datorspel

Fira födelsedagen med kompisarna med en ovanlig datorspelsupplevelse. Istället för att spela ett färdigt spel så kan du göra ditt eget! Vi lär ut grunderna i spelprogrammering, och alla deltagare får skapa ett eget spel. Spelen kan sedan spelas hemifrån!

Under kalaset så kommer en av våra pedagoger att guida barnen genom scratch – en plattform för enkel spelprogrammering. Scratch fungerar nästan som LEGO, där man bygger block av kod för att styra karaktärer, och bygga nivåer.

 

Hela kalaset hos oss tar ca 2 timmar och då bjuder vi på mat och dryck samt allt du behöver för själva programmeringen. Barnen hälsas välkomna av en av våra pedagoger som tar hand om dom under hela kalaset. Maten serveras i slutet av kalaset, och då finns det även tid för efterrätt och presenter.

 

Maten som ingår är korv (vegetarisk, ox- eller griskött) med bröd (vanligt eller glutenfritt) eller Focaccia (pizzabulle) med skinka/ost. Till detta serveras saft med och utan bubblor. Valet av mat gör du i bokningsformuläret. Drycken ställer vi fram på kalaset så barnen själv kan välja. Om du vill ta med egen tårta går detta utmärkt men du kan också köpa chokladmuffins eller godis hos oss. På plats kan ni också lägga till pinnglass för 8-22 kr styck (beroende på glassen).

 

I formuläret  väljer du också vilken dag och tid du vill att kalaset ska äga rum. Vi har inga fasta tider för våra kalas utan du kan välja vilken tid du vill.

INFO & BOKNING:

TID: 2 timmar

PRIS: 180 kr. /barn

MAX 25 barn.

Rekommenderad ålder: 7-16