Frågor & svar om kalas

“Med ny kunskap väcks nya drömmar…”

FRÅGOR OCH SVAR OM KALAS

Får jag lov att ta med en egen tårta?

Ja, det är fritt fram att ta med egen tårta/efterrätt – så länge den inte innehåller nötter. Det finns barn som är väldigt allergiska och därför ber vi er att helt undvika konsumtion av nötter i lokalen.

Finns det tallrikar och bestick på plats?

Ja, det finns tallrikar och bestick på plats som ni fritt får låna. Dukning och städning ingår i kalaspriset, och är alltså inget ni behöver tänka på!

Finns parkeringsmöjligheter?

Ja, det finns en betalparkering just utanför lokalen.

Hur lång tid innan kalaset bör vi komma?

Vi ordnar alla förberedelser innan kalaset, så ni behöver endast komma strax innan kalaset startar för att välkomna gäster.

Jag vet inte hur många barn som kommer att tacka ja till inbjudan – hur gör jag då?

Vi förstår att det är svårt att förutspå framtiden. Anmäl en uppskattning av antal deltagare, och återkom via mail (info@coolminds.se) när ni vet säkert. Ni betalar för antal barn som dök upp, inte för antalet som anmäldes! Detta gäller även för eventuell information om allergier.

Delar ni ut godispåsar till barnen?

Nej, i priset ingår endast mat och dryck. Det går att köpa till chockladmuffins för 15 kr styck eller godispåsar för 25 kr styck.

Kan vi föräldrar delta i kalaset?

Kalaset hålls för barnen, och under själva aktiviteten finns en eller flera ledare alltid på plats. Föräldrar är dock givetvis välkomna att vistas i lokalen. Vid specialbehov, anteckna behovet i anmälan under “övrigt”. Under den sista halvtimmen, när det är dags för mat, förväntas föräldrarna delta då vi aktivitetsledare inte gör det.

Hur vet vi att det är ledigt den tiden vi önskar?

Det går inte att se detta i förväg, men den stora majoriteten bokningar bekräftas positivt. Välj er önskade tid i bokningsformuläret, det går också att välja flera tider i fall att flera tider passar er. Vi återkommer antigen med en bekräftelse eller, om det är fullbokat, med förslag på liknande tider.

Top