Virtual Reality

Spela Virtual Reality

Fira födelsedagen eller anordna en rolig träff med kompisarna och en ovanlig VR-upplevelse! Barnen samlas kring vårt VR-set och får testa ett valfritt spel. Alla får spela själva, och kan sedan samlas och titta på när vännerna spelar. Allt som syns i VR-glasögonen syns även på vår storskärm. Barnen brukar uppskatta att titta på när andra spelar, men kan också välja att testa VR med google Cardboard.

 

Tiden väljer ni själv och bör bero på hur många deltagare som kommer. Vi rekommenderar följande tider:

30 min: 2-3 deltagare
1 timme: 2-5 deltagare
1 timme 30 min: 4-9 deltagare
2 timmar: 5-12 deltagare

På plats har vi allt du behöver allt du behöver för själva VR-spelandet. Barnen hälsas välkomna av en av våra pedagoger som tar hand om de under hela kalaset. Val av spel väljer ni själva!

 

Det går att lägga till mat och dryck till rabatterat pris om en vill (25 kr styck). Ni kan välja mellan korv (vegetarisk, ox- eller griskött) med bröd (vanligt eller glutenfritt) eller Focaccia (pizzabulle) med skinka/ost. Till detta serveras saft med och utan bubblor. Valet av mat gör du i bokningsformuläret. Drycken ställer vi fram på kalaset så barnen själv kan välja. Om du vill ta med egen tårta går detta utmärkt men du kan också köpa chokladmuffins eller godis hos oss. På plats kan ni också lägga till pinnglass för 8-22 kr styck (beroende på glassen).

 

I formuläret  väljer du också vilken dag och tid du vill att kalaset ska äga rum. Vi har inga fasta tider för våra kalas utan du kan välja vilken tid du vill.

 

OBS! VR passar ej personer som lätt får yrsel. Behöver ett barn exempelvis ta tabletter mot åksjuka under resor, så avråder vi från att testa VR.

INFO & BOKNING:

TID: 30-240 min

PRIS

30 min: 350 kr vardagar, 450 kr helger

1 timme: 650 kr vardagar, 750 kr helger

1 timme 30 min: 950 kr vardagar, 1050 kr helger

2 timmar: 1250 kr vardagar, 1350 kr helger

Rekommenderad ålder: 6 år – vuxna