Programmera ett datorspel – nivå 2

Programmera ett datorspel – nivå 2

Har du redan klarat vår kurs i visuell programmering och vill ta nästa steg i spelprogrammering? I denna kurs börjar vi programmera på klassiskt vis i Processing, precis som proffsen gör.

VECKOSCHEMA:

MÅNDAG:

Vi inleder kursen med att lära oss om Processing och hur det fungerar. Vi går också igenom hur man ska planera och organisera sitt program.

TISDAG:

Vi lär oss om några olika kommandon och vad de kan användas till. Därefter så bygger vi ett enkelt program med hjälp av dessa.

ONSDAG:

Vi fortsätter lära oss nya kommandon och använder dem för att uppgradera programmet från tidigare tillfälle med nya sektioner.

TORSDAG:

Vi ska bygga ett sten-sax-påse spel som vi sedan kan spela mot datorn. Vi börjar från grunden och planerar projektet.Vi fortsätter bygga på vårt spel och försöker göra det färdigt.

FREDAG:

Vi testar så att spelet fungerar och fixar eventuella fel. Om vi hinner så lägger vi till lite extra funktioner. Klockan 14:30 presenterar vi våra projekt och vad vi har lärt oss för föräldrar och vänner.

INFO & ANMÄLAN

NÄR: Anmälan stängd

 

TID: 9-15 i 5 dagar (bemannat från kl 8)

 

PRIS: 1595 kr

OBS: Medlemskap krävs och kostar 100 kr. Medlemskap behöver bara betalas 1 gång per år och ger dig tillträde till alla våra kurser m.m.

 

ÅLDER: 9+

 

PLATS: I Cool Minds lokaler på Norra Parkgatan 2, 214 22 Malmö (Folkets Park)

 

MAT: Frukost, fika, lunch och dryck ingår. Tas mat med hemifrån har vi både frys och kyl.

ANMÄLAN SENAST 1 VECKA INNAN KURSSTART:
BOKA SKOLLOVKURS

Top