Bygg ditt eget datorspel – nivå 3

Bygg ditt eget datorspel – nivå 3

Har du redan klarat vår kurs i processing och vill ta nästa steg i spelprogrammering? I denna kurs börjar vi programmera i Unity, som erbjuder större möjligheter och alternativ. Vi lämnar 2D spel och går nu över till att skapa spel i 3D.

VECKOSCHEMA:

MÅNDAG:

Vi inleder kursen med att lära oss om Unity och hur det fungerar. Vi går också igenom hur man ska planera och organisera sitt program.

TISDAG:

Vi lär oss om några olika kommandon och vad de kan användas till. Därefter så bygger vi ett enkelt program med hjälp av dessa.

ONSDAG:

Vi fortsätter lära oss nya kommandon och använder dem för att uppgradera programmet från tidigare tillfälle med nya sektioner.

TORSDAG:

Vi börjar planera inför och bygga ett eget spel som vi designar själva! Vi börjar från grunden och planerar projektet. Vi fortsätter bygga på vårt spel och försöker göra det färdigt.

FREDAG:

Vi testar så att spelet fungerar och fixar eventuella fel. Om vi hinner så lägger vi till lite extra funktioner. Vi avslutar veckan med en presentation av våra spel inför vänner och familj och berättar vad vi gjort och lärt oss under kursen.

INFO & ANMÄLAN

NÄR: Anmälan stängd

 

TID: 9-15 i 5 dagar (bemannat från kl 8)

 

PRIS: 1695 kr

 

ÅLDER: 11+

 

PLATS: I Cool Minds NYA lokaler på Norra Parkgatan 2, 214 22 Malmö (Folkets Park)

 

MAT: Frukost, fika, lunch och dryck ingår. Tas mat med hemifrån har vi både frys och kyl.

ANMÄLAN SENAST 1 VECKA INNAN KURSSTART:
BOKA SKOLLOVKURS

Top