Big Bang Festival 2020!

Trots en tråkig vår med många inställda kalas och evenemang kommer sommarens Big Bang Festival bli av! Nytt för detta årets festival är att den flyttar in i Cool Minds lokal. Detta gör att vi kan begränsa eventet och följa folkhälsomyndighetens rekommendationer för max 50 personer samlade.

Under eventet kommer ni att ta er igenom tre olika salar, med olika aktiviteter som stimulerar hjärnan! Detta kommer göras i grupper om max 12 deltagare. Den första workshopen startar i tekniksalen och den sista i spelsalen. För att ge plats till andra finns det inte möjlighet att stanna efter att den tredje workshopen är avslutad. Varje workshop tar 30 minuter vilket innebär att hela besöket tar ca 1,5 timme totalt.

Big Bang Festival kombinerar kunskap och lärande med skoj och lek! Temat för 2020 är Teknik för miljön. Eventet är kostnadsfritt och öppet för alla! Aktiviteterna är skapade för barn och unga mellan 7-15 år. Under Big Bang kommer vi genomföra workshops i bland annat odling, förnybar energi, Arduino och några av FN’s globala mål.

Se hela programmet för Big Bang Festival 2020 här!

Big Bang Festival genomför med stöd från Malmö Stad samt Åhlén-stiftelsen

Inga Kommentarer

Tyvärr, kommentarformuläret är stängd för tillfället.

Translate »
Top