Bli medlem i Cool Minds!

Nu har Cool Minds äntligen blivit en ideell förening!

Efter många om och men har vi nu landat i en ny organisering som ska kunna driva Cool Minds verksamhet vidare. Ursprungligen var målet att starta upp en ny förening vid namn Cool Minds, men då vår ansökan till skatteverket blev borttappad av posten fick vi i sista minuten hitta en ny, kreativ lösning. Cool Minds slår nu ihop sig med den ideella föreningen Kort om Samhället!

Cool Minds och Kort om Samhället har tidigare varit tajta partners. Större delen av Kort om Samhällets senare verksamhet har skett både hos och med hjälp av Cool Minds. Kort om Samhället är mest känd för Jalla Jalla en Jul för Alla, som är en julfest som välkomnar hemlösa, ensamma och utsatta. Festen har ett fokus på barnen, men alla åldrar bjuds på julmat, presenter och underhållning. Julfestens projektledare samt Kort om Samhällets initiativtagare är Marielle Sterner, som även är VD för Cool Minds. Sammanslagningen kommer innebära att en gemensam förening fortsätter driva Cool Minds ordinarie verksamhet inklusive alla inplanerade kalas, kurser och events. Utöver detta kommer vi även organisera den årliga julfesten i december. Tidigast möjligt kommer den gemensamma föreningen att byta namn till Cool Minds!

Processen har varit en tuff period och tyvärr ligger ännu en tuff period framför oss. Det är fortfarande mycket som ska göras, bland annat att försöka få till ett behövt samarbete med Malmö Stad. I grunden är vi dock optimistiska inför framtiden, speciellt efter att vi fått så mycket stöd och visat engagemang av både besökare och även andra organisationer. Just nu ligger vårt fokus på försöka driva igenom en extra rolig sommar där vi hoppas på att få deltagare till våra kurser, kalas och events. De besökare som känner att de vill stötta oss får mer än gärna bli medlemmar i föreningen! Det är just nu också möjligt att som företag eller organisation bli sponsor.

Bli medlem i Cool Minds här!

Inga Kommentarer

Tyvärr, kommentarformuläret är stängd för tillfället.

Translate »
Top