Cool Minds avvecklas – alla aktiviteter stängs

Cool Minds har under nästan sex år gett barn och unga möjligheten att lära sig mer om teknik, programmering och naturvetenskap. Här har vi haft tusentals kalas, spelat virtual reality tills vi blivit yra, programmerat massvis med spel, skapat keramik med våra bara händer, hittat nya vänner och så otroligt mycket mer.

Cool Minds har varit mer än ett science center, det har även varit en samlingspunkt för alla barn och unga som kanske inte vill sparka på en boll, simma eller rida. Men också en samlingspunkt för de barn som vill göra både och. På Cool Minds har det funnits något för alla, även vuxna.

Teamet bakom Cool Minds vill tacka alla er som besökt oss alla dessa åren. Det har varit så otroligt roligt, lärorik och spännande att få chansen att mötas på Cool Minds. Vi vill också tacka alla som hjälpt oss genom vår resa, såsom Malmö Folkets Park, Spelens hus, Sten K stiftelsen, Crafoordska stiftelsen, och flertalet fantastiska föreningar i Malmö.

Vår sista önskan är att arbetet med att tillgängliggöra naturvetenskap, teknik och programmering fortsätter. Intresset för dessa ämnen, och föreställning om vem som passar i fälten, formas tidigt. Det ligger på oss vuxna att se till att våra barn håller sina drömmar öppna och nyfikenheten vid liv.

Inga Kommentarer

Tyvärr, kommentarformuläret är stängd för tillfället.

Translate »
Top