FILMPRODUCENT, UPPFINNARE ELLER DESIGNER?

ALLA HAR KUL PÅ COOL MINDS!

Cool Minds är ett vetenskapslekland som vill väcka lusten till lärande! Alla våra aktiviteter är både roliga, lekfulla och lärorika. I vår pop-up butik på Burlöv Center erbjuder vi kalas, drop-in aktiviteter samt en spännande vetenskapsbutik. Alla aktiviteter passar barn mellan 5-15 år!

Skrolla ner för att se vårt utbud av kalas, drop in och aktiviteter på Burlöv Center!

COOLA KALAS

Fira födelsedagen på Cool Minds pop-up lokal i Burlöv Center! Hos oss kan du ha kalas som är både roliga och lärorika. Givetvis ingår mat och engagerade kalasvärdar!

Hur gör man för att komma på en uppfinning? På det här kalaset kommer ni få tänka ut och skapa en egen påhittad uppfinning – bara er egna fantasi sätter gränserna!

Fira med att göra en egen film! Skriv manus, filma och redigera. Sminka, klä ut er och ta plats framför eller bakom kameran.

Fira födelsedagen med kompisarna genom att skapa eget slime och foam clay!

DROP IN

I Cool Minds lokaler på Burlöv Center välkomnas familjer för en avslappnande stund med kreativiteten i fokus. Hos oss kan ni testa på filmproduktion, bygga med K’Nex eller testa att bygga en egen uppfinning!

Hos oss kan barnen också ha en kul stund på egen hand ihop med våra pedagoger, medan ni som föräldrar kan få shoppa i lugn och ro.

Vid besök där både barn och vuxen närvarar är entrépriset 50 kr för besökare mellan 2-18 år. För yngre och äldre besökare är det gratis att komma in!
Vid besök utan vuxen är entrépriset 100 kr per påbörjad timme.

Torsdag: kl 15:00-18:00

Fredag: kl 12:00-18:00

Helger: kl 10:00-18:00

Under måndag-onsdag krävs det förbokning.

BUTIKEN

Välkommen till Cool Minds vetenskapsbutik för pedagogiska, spännande och roliga byggsatser, kits, böcker och experiment. Alla våra produkter kombinerar lärande och kunskapsglädje, med lek och skoj!

Våra produkter kommer bland annat från Carolina, som är en av världens största tillverkare av pedagogiska och roliga experimentsatser för både familjer och skolor. Vi använder Carolinas produkter i vår egen pedagogiska verksamhet och nu har du möjlighet att köpa in produkterna antingen till din skolklass eller hemma.

SPECIALBESÖK

Vill du komma förbi och experimentera med din skolklass, förening eller annan grupp på Cool Minds?

I vår pop-up butik i Burlöv Center tar vi emot bokningar med teman ni hittar nedan. Vid intresse får ni gärna maila info@coolminds.se med frågor, önskemål och bokningar!

För fler workshops tex inom teknik och programmering, se gärna våra alternativ som erbjuds i vår huvudlokal i Malmö Folkets Park.

Filmproduktion

I denna kurs får barnen lära sig enkla grunder i berättarteknik, prova att göra en spelfilm eller animerad film till eget manus och sedan testa att klippa sin film. På plats kan du också testa green screen!

Slimefest

Ha en skoj och kreativ stund med slimetillverkning! Genom slime utforskar vi olika begrepp och fenomen från kemins värld, som förklarar varför slime blir just till slime.

Innovation

Hur gör man för att komma på en uppfinning? Hur förklarar man sedan sin toppenidé på ett enkelt sätt så att andra förstår varför just den här uppfinningen är så bra? Under denna workshop kommer ni få tänka ut och beskriva med ord, skiss och modell en egen påhittad uppfinning – bara er egna fantasi sätter gränserna!

Vindmölledesign

Här får barnen prova på att bygga ett eget vindkraftverk och sedan testa dess kapacitet i en “vindtunnel” för att komma fram till bästa konstruktionen.

Top