FILMPRODUCENT, UPPFINNARE ELLER DESIGNER?

ALLA HAR KUL PÅ COOL MINDS!

Cool Minds är ett vetenskapslekland som vill väcka lusten till lärande! Alla våra aktiviteter är både roliga, lekfulla och lärorika. I vår pop-up butik på Burlöv Center erbjuder vi kalas, drop-in aktiviteter samt en spännande vetenskapsbutik. Alla aktiviteter passar barn mellan 5-15 år!

Ni hitta vår lokal nära Burlöv Centers food court, mitt emot Burger King. För närvarande är lokalen främst öppen sporadiskt samt inför förbokningar. Våra enda fasta tider är fredagar kl 15-18 och lördagar kl 12-16!

Skrolla ner för att se vårt utbud av kalas, drop in och aktiviteter på Burlöv Center!

COOLA KALAS

Fira födelsedagen på Cool Minds pop-up lokal i Burlöv Center! Hos oss kan du ha kalas som är både roliga och lärorika. Givetvis ingår mat och engagerade kalasvärdar!

OBS! Cool Minds håller på att uppdatera sitt kalasutbud i Burlöv. Det innebär att just nu går det endast att boka till Slimekalas. Inom kort kommer vi att erbjuda fler aktiviteter.

Uppfinnarkalas

Cool Minds håller på att uppdatera sitt kalasutbud i Burlöv. Det innebär att just nu går det endast att boka till Slimekalas. Inom kort kommer vi att erbjuda fler aktiviteter.

LÄS MER & BOKA

Filmkalas

Cool Minds håller på att uppdatera sitt kalasutbud i Burlöv. Det innebär att just nu går det endast att boka till Slimekalas. Inom kort kommer vi att erbjuda fler aktiviteter.

LÄS MER & BOKA

Fira födelsedagen med kompisarna genom att skapa eget slime och foam clay!

DROP IN

Cool Minds kommer snart att lansera ett nytt koncept i Burlöv! Här kommer vi att ha slimekalas, ett escape room, VR samt andra roliga spel och utmaningar! Håll er uppdaterade på hemsidan eller vår Facebooksida.

Cool Minds håller på att uppdatera sitt utbud i Burlöv. Just nu har vi enbart öppet för kalas!

BUTIKEN

Välkommen till Cool Minds vetenskapsbutik för pedagogiska, spännande och roliga byggsatser, kits, böcker och experiment. Alla våra produkter kombinerar lärande och kunskapsglädje, med lek och skoj!

Öppettider: Fredagar kl 15-18 och Lördagar kl 12-16. 

Våra produkter kommer bland annat från Carolina, som är en av världens största tillverkare av pedagogiska och roliga experimentsatser för både familjer och skolor. Vi använder Carolinas produkter i vår egen pedagogiska verksamhet och nu har du möjlighet att köpa in produkterna antingen till din skolklass eller hemma.

SPECIALBESÖK

Vill du komma förbi och experimentera med din skolklass, förening eller annan grupp på Cool Minds?

I vår pop-up butik i Burlöv Center tar vi emot bokningar med teman ni hittar nedan. Vid intresse får ni gärna maila info@coolminds.se med frågor, önskemål och bokningar!

För fler workshops tex inom teknik och programmering, se gärna våra alternativ som erbjuds i vår huvudlokal i Malmö Folkets Park.

Filmproduktion

I denna kurs får barnen lära sig enkla grunder i berättarteknik, prova att göra en spelfilm eller animerad film till eget manus och sedan testa att klippa sin film. På plats kan du också testa green screen!

Slimefest

Ha en skoj och kreativ stund med slimetillverkning! Genom slime utforskar vi olika begrepp och fenomen från kemins värld, som förklarar varför slime blir just till slime.

Innovation

Hur gör man för att komma på en uppfinning? Hur förklarar man sedan sin toppenidé på ett enkelt sätt så att andra förstår varför just den här uppfinningen är så bra? Under denna workshop kommer ni få tänka ut och beskriva med ord, skiss och modell en egen påhittad uppfinning – bara er egna fantasi sätter gränserna!

Vindmölledesign

Här får barnen prova på att bygga ett eget vindkraftverk och sedan testa dess kapacitet i en “vindtunnel” för att komma fram till bästa konstruktionen.

Top