Cool Minds är ett science center som vill väcka lusten till lärande! Alla våra aktiviteter är både roliga, lekfulla och lärorika. På Cool Minds i Burlöv kan man köpa spännande och lärorika saker i vår vetenskapsbutik!

Cool Minds vetenskapsbutik

Cool Minds verksamhet på Burlöv Center har öppet sporadiskt. Du kan maila info@coolminds.se om du vill fråga något om verksamheten.

Letar du efter en present till dig själv eller någon du tycker om? Välkommen till Cool Minds vetenskapsbutik för pedagogiska, spännande och roliga byggsatser, kits, böcker och experiment. Alla produkter kombinerar lärande och kunskapsglädje, med lek och skoj!

Produkterna i butiken kommer bland annat från Carolina, som är en av världens största tillverkare av pedagogiska och roliga experimentsatser för både familjer och skolor. Cool Minds använder Carolinas produkter i sin egen pedagogiska verksamhet och nu har du möjlighet att köpa in produkterna antingen till din skolklass eller hemma.

Om du gillar slime är Cool Minds vetenskapsbutik perfekt för dig! Här finns allt från rainbowslime till slime med ögon! Det finns även en hel del olika slime-kit som gör det lätt för dig att skapa ditt eget slime hemma. Utöver slime finns det även Foam clay i massa olika färger!

Translate »
Top