Filmkalas i Burlöv

toppbild_webb_bred5

Filmkalas

OBS! Cool Minds håller på att uppdatera sitt kalasutbud i Burlöv. Det innebär att just nu går det endast att boka till Slimekalas. Inom kort kommer vi att erbjuda fler aktiviteter. Vi har även filmkalas i vårt utbud i Malmö.

Fira födelsedagen med att göra en egen film! Tillsammans med dina kompisar får du klä ut dig, skriva manus och filma din egna film eller skapa en stop motion film. Väljer ni stop motion-kalaset får barnen använda sig av 3D figurer, eller rita egna 2D figurer. De väljer själva story, karaktärer och bakgrund! Väljer ni filmkalaset får ni istället lära er filmteknik och spela in en kortfilm. Denna kommer sedan att redigeras och skickas ut i efterhand via mail.

 

Hela kalaset hos oss tar ca 2 timmar och då bjuder vi på mat och dryck samt allt du behöver för filminspelningen. Barnen hälsas välkomna av en av våra pedagoger som tar hand om dom under hela kalaset. Maten serveras i slutet av kalaset, och då finns det även tid för efterrätt och presenter.

 

Matvalen som ingår är följande:

Köttbullar med potatismos (kyckling, vanliga eller vegetariska)
Korv med bröd (kyckling, vanliga eller vegetariska)
Chicken nuggets med pommes (kyckling eller vegetariska)
Hamburgare med bröd och pommes (kyckling, vanliga eller vegetariska)

 

I formuläret  väljer du också vilken dag och tid du vill att kalaset ska äga rum. Vi har inga fasta tider för våra kalas utan du kan välja vilken tid du vill.

 

Det går också att ha Filmkalas i vår lokal i Malmö. Mer info här!

INFO & BOKNING:

TID: 2 timmar

PRIS: 180 kr. /barn

MAX 15 barn.

Rekommenderad ålder: 5-14

Top