Slimekalas i Burlöv

Slimekalas i Burlöv

Fira födelsedagen med en kreativ slimefest! Vi blandar eget slime, skapar foamclay och leker med svällkulor. På köpet höjer vi vår förståelse för kemi och olika konsistenser! Notera att vi endast använder giftfria ingredienser, så som potatismjöl, och undviker ämnen som är farliga både för barnen och miljön, så som lim, borax och linsvätska.

 

Hela kalaset hos oss tar ca 2 timmar och då bjuder vi på mat och dryck samt allt du behöver för själva kalaset. Barnen hälsas välkomna av en av våra pedagoger som tar hand om dom under hela kalaset. Maten serveras i slutet av kalaset, och då finns det även tid för efterrätt och presenter.

 

Maten som ingår är korv (vegetarisk, kyckling- eller griskött) med bröd (vanligt eller glutenfritt) eller Focaccia (pizzabulle) med skinka/ost. Till detta serveras saft. Valet av mat gör du i bokningsformuläret.

 

I formuläret  väljer du också vilken dag och tid du vill att kalaset ska äga rum. Vi har inga fasta tider för våra kalas utan du kan välja vilken tid du vill.

 

Det går också att ha Slimekalas i vår lokal i Malmö. Mer info här!

 

Beställ tårta!

I kalaset ingår mat och dryck, men genom vårt samarbete med bageriet Små underverk kan ni också beställa tårta som levereras direkt till kalaset. Ni kan välja mellan olika typer av tårtor, smaker och dekorationer. Prislistan hittas här.

För att beställa tårta så anger du dina önskemål i detta formulär. Små underverk kommer därefter leverera tårtan innan kalaset så att ni kan avnjuta den ihop vid kalasets slut!

INFO & BOKNING:

TID: 2 timmar

PRIS: 190 kr /barn

MAX 15 barn.

Rekommenderad ålder: 5-12

Top