Uppfinnarkalas i Burlöv

Uppfinnarkalas

OBS! Cool Minds håller på att uppdatera sitt kalasutbud i Burlöv. Det innebär att just nu går det endast att boka till Slimekalas. Inom kort kommer vi att erbjuda fler aktiviteter.

Hur gör man för att komma på en uppfinning? Hur förklarar man sedan sin toppenidé på ett enkelt sätt så att andra förstår varför just den här uppfinningen är så bra? På det här kalaset kommer ni få tänka ut och beskriva med ord, skiss och modell en egen påhittad uppfinning – bara er egna fantasi sätter gränserna! När kalaset är slut kommer ni få ta hem allt material ni skapat för att kunna presentera eran uppfinning hemma för familj och vänner.  

 

Hela kalaset hos oss tar ca 2 timmar och då bjuder vi på mat och dryck samt allt du behöver för uppfinningen. Barnen hälsas välkomna av en av våra pedagoger som tar hand om dom under hela kalaset. Maten serveras i slutet av kalaset, och då finns det även tid för efterrätt och presenter.

 

Matvalen som ingår är följande:

Köttbullar med potatismos (kyckling, vanliga eller vegetariska)
Korv med bröd (kyckling, vanliga eller vegetariska)
Chicken nuggets med pommes (kyckling eller vegetariska)
Hamburgare med bröd och pommes (kyckling, vanliga eller vegetariska)

 

I formuläret  väljer du också vilken dag och tid du vill att kalaset ska äga rum. Vi har inga fasta tider för våra kalas utan du kan välja vilken tid du vill.

INFO & BOKNING:

TID: 2 timmar

PRIS: 180 kr. /barn

MAX 15 barn.

Rekommenderad ålder: 8-14

Top