Cool Minds stänger verksamheten

Under det senaste året har vi, likt många andra föreningar, kämpat för att hålla vår verksamhet öppen. Dessvärre har det varit som att bestiga ett berg utan syrgas. Cool Minds har tagit sig igenom mycket under de senaste åren och 2020 såg väldigt lovande ut, tills pandemin blommade ut. Vi som står bakom Cool Minds är otroligt ledsna över att vi härmed tar ett steg tillbaka och stänger ner hela verksamheten. 

Drop in-verksamheten håller öppet fram till mitten av februari. Detta innebär att det fortfarande finns möjlighet att besöka oss fram till dess. Du måste förboka ditt besök precis som vanligt, detta gör du på www.coolminds.se/drop-in. Måla keramik hos oss senast 7 februari och hämta ut ditt färdigbrända alster senast 10 februari, detta gäller även för våra besökare som sedan tidigare har färdigbrända keramikfiguerer och ljus att hämta hos oss. 

Det har varit en ynnest att få arbeta med att inspirera unga till teknik och vetenskap under alla dessa åren och vi är otroligt tacksamma över alla som deltagit i kurser, firat födelsedagar, deltagit i workshops och besökt vår verksamhet. Framtiden för föreningen Cool Minds är för närvarande oviss och vi kommer hålla er uppdaterade! 

Inga Kommentarer

Tyvärr, kommentarformuläret är stängd för tillfället.

Translate »
Top