INFÖR BESÖKET

Kontakt

Cool Minds AB
Norra Parkgatan 2 (mellan Carib Kreol och Terrariet i Folkets Park)
214 22 Malmö
Epost: info@coolminds.se
Telefon: 040 19 02 16

Öppettider

SOMMARÖPPET (12/6-31/8): kl 10-19 varje dag

Observera att vi har stängt mellan den 28/5-11/6 pga flytt till Folkets Park!

Cool Minds Café

I hjärtat av våra lokaler ligger caféet som alltid är öppet under ordinarie öppettider. Här kan barnen fika eller äta lunch och föräldrar ta en kopp kaffe när ni väntar på barnen. Vi erbjuder ett sunt och gott sortiment och i de fall vi kan så köper vi in ekologiska och naturliga produkter.

Priser och bokning

Kolla runt på vår hemsida och läs om våra olika kurser och aktiviteter. När du har bestämt dig för en kurs så ser du priset på vardera kurs i slutet av varje kursbeskrivning. Klicka sedan på “BOKA KURS” och så kommer en popupsida upp där du fyller i all information. När vi har mottagit din bokning så återkommer vi så fort vi kan med en bokningsbekräftelse. Om du behöver hjälp eller vill fråga om något kan du alltid ringa eller mejla till oss.

Vill ni hellre gå en workshop under drop in kostar den alltid 150 kr oavsett datum och ämne.  Deltagande kräver inte förbokning.

Priser för drop in
3-100 år: 50 kr
Barn 0-3 år: Gratis

Hitta hit

Vi finns i Folkets Park, nära huvudentrén. Vår lokal är placerad mellan Carib Kreol och Terrariet, och mittemot oss ser du Folkets Park ros-staty!

COOL MINDS – Malmös lek- och kunskapsland för barn och ungdomar.

“Med ny kunskap väcks nya drömmar…”