Coola poliser på Cool Minds

Personal på Stadsområdesförvaltningen Öster var på Cool Minds tillsammans med områdespoliser och barn från skolor på Rosengård och här är inlägget som  polisen skrev på sin Facebook-sida efter besöket. Vi på Cool Minds vill bara tillägga att vi tycker att ni gör ett fantastiskt jobb och att vi också tror att brottsförebyggande arbete är väldigt viktigt. Det ni gör för barnen är ovärderligt! Här är Malin och Johannes inlägg, lånat från Malmöpolisens facebooksida:

“Jag har ett av världens bästa jobb, det är jag helt övertygad om. Ett av polisens huvuduppdrag är att jobba brottsförebyggande. Ett uppdrag som sällan går att räkna i siffror eller statistik. Men jag är helt övertygad om dess vikt. 

Det förebyggande arbetet kan göra skillnad, för vårt samhälle men framförallt för den enskilde. Att ha möjlighet att kunna göra skillnad och förändra förutsättningar för en ung person är fantastiskt. Att det lilla kan göra skillnad genom att lyssna, bekräfta, sätta gränser, tro och ge lite av sig själv. 

Idag var vi medbjudna till Cool Minds tillsammans med sju elever från Örtagårdsskolan och Kryddgårdsskolan. Ett samarbete med Malmö stad där barn- och ungdomsledarna Per och Suad från Lärande-hela-dagen var med. 
Vi byggde koncentrationsspel och målade keramik och det var en mycket mysig och trevlig eftermiddag❤️

Tack Per och Suad och de fantastiskt härliga eleverna för att vi fick dela denna upplevelsen med er .”
/områdespoliserna Malin och Johannes.

Inga Kommentarer

Skriv en kommentar

Translate »
Top