Ta med din klass till Cool Minds! Här kan du som pedagog boka olika workshops där eleverna får utforska olika ämnen. Nedan hittar du alla ämnen som är anpassade för förskoleklasser!

Film

Välj mellan dessa alternativ:

Stop motion

Barnen får kunskap om enklare berättarteknik och om tekniken som används för att skapa animerade filmer. Eleverna får bekanta sig med de delprocesser som ingår i en filmproduktion. Eleverna får kunskap om hur filmer görs och förstå vikten av planering i samband med filmproduktion.

Tid: 2 timmar

Pris
2100:- grupper på upp till 15 elever
2600:- grupper från 15-30 elever

Boka workshop

Skaparverkstad

I skaparverkstaden på Cool Minds flödar kreativiteten! Välj mellan:

Ljus- och keramikpaket
Här väljer eleverna själv färg och design till en figur, tallrik, skål eller vad de önskar att arbeta med. När de målat klart är det dags att glasera och till sist bränner vi keramiken i vår ugn. Ljusen designar de också själva, genom att välja gjutform och olika färger.

Pris ljus- och keramikpaket
2400:- grupper på upp till 15 elever
3400:- grupper från 15-30 elever

Ljus- och drejpaket
Designa egna ljus i olika färger och former. Skapa med olika typer av lera och få kunskap i användbara tekniker. Skulptera olika former av lera och testa på att dreja. Observera att det endast finns två stycken drejningsskivor på Cool Minds och därför blir drejningen tidsbegränsad beroende på antalet elever. 

Pris ljus- och drejpaket
2200:- grupper på upp till 15 elever
2900:- grupper från 15-30 elever

Tid: 2 timmar

Boka workshop

Slimelabb

Att skapa slime är inte bara roligt, utan även lärorikt! Under slimelabben får barnen lära sig om olika konsistenser och kemiska uppbyggnader, genom att jobba med olika typer av slime. En hel del motorisk inlärning sker, vilket gör att kursen passar bra för yngre åldrar.

Pris

2100:- grupper på upp till 15 elever
2600:- grupper från 15-30 elever

Tid: 2 timmar

Boka workshop
Slime

Translate »
Top