Frågor och svar om Jalla Jalla en Jul för Alla

Var ligger Cool Minds?

Cool Minds har sin lokal i Folkets Park i Malmö. Mellan Carib Creol och Malmö reptilcenter, framför rosfontänen. Här kommer infomötet, julklappsinslagningen och de flesta andra evenemang att ske. Förutom själva julfesten som sker på Moriska Paviljongen, just bredvid Cool Minds.

 

Hur kontaktar man Cool Minds?

Cool Minds arrangerar denna julfest, men vi har en specifik ideell styrgrupp som är ansvariga. Styrgruppen nås via jallajalla@coolminds.se, eller volontarjallajalla@coolminds.se om det berör volontärfrågor.

 

Hur kan jag donera julklappar?

Vi tar mycket tacksamt emot julklappar! Vi har en specifik insamlingslista och tar enbart emot från denna lista. Du hittar den här! Alla donationer sker på Cool Minds vardagar kl 12-18 eller helger 10-19, senast den 22/12.

 

Har ni en affisch jag kan sprida?

Ja, vi har en affisch och uppskattar att denna sprids! Du hittar den här.

 

Tar ni emot ekonomiska bidrag?

Med glädje! Gärna via Swish: 1230971051 eller Bankgiro: 897-9056. Se till att märka överföringen med Julfest!

 

Finns parkeringsmöjligheter?

Ja, det finns betalparkering runt omkring parken. Parkering är gratis kvällar och helger.

Frågor om volontäranmälan

Jag har inte fått en bekräftelse på min anmälan

Det kan ta en vecka för att få bekräftelse. Om du inte har fått svar på 2 veckor så ber vi dig att kika i skräpposten i fall att mailet råkat hamna där! Om du fortfarande inte hittar något så kan något ha gått fel – maila volontarjallajalla@coolminds.se

 

Jag ska vara volontär – får jag ta med mina barn?

Som volontär får man inte ta med barn under 15 år då dessa inte kan skrivas upp som volontärer. Vill ni komma som familj så är ni välkomna som besökare.

 

Kan vi som familj anmäla oss tillsammans?

Nej, alla måste anmäla sig separat. En kan anmäla sig på samma pass och område men vi kan inte garantera att alla får plats.

 

Hur kan jag bidra under andra dagar?

Kika här för att se våra kommande evenemang som du kan stötta!

 

Vilka pass är lediga?

Vi har svårt att hinna uppdatera formuläret och det kan hända att det pass du vill välja är fullt. Skicka in anmälan med önskat pass, och om passet är fullt kommer vi att bekräfta detta. Överlag fylls pass 1 och 2 snabbast.

Cool Minds – Science Center i Malmö för barn och ungdomar

“Med ny kunskap väcks nya drömmar”

logo_small

Translate »
Top