Frågor & svar

Frågor och svar om Cool Minds

Var ligger Cool Minds?

Cool Minds har sin ursprungliga lokal i Folkets Park i Malmö. Mellan Carib Creol och Malmö reptilcenter, framför rosfontänen.

 

Vad kan man göra på drop in-tiderna?

Man kan bygga med olika byggsatser, kolla på insekter i mikroskåp, hälsa på våra jättesniglar, lära sig om kroppens anatomi, spela interaktiva spel med träningsmaskiner och mer! På vardagar kan man även spela virtual reality! Vill man dreja, skapa ljus eller måla på keramik tillkommer det en materialkostnad. Här kan du läsa mer om drop in.

 

Hur kontaktar man Cool Minds?

Under våra öppettider går det bra att ringa till: 0703095766 annars kan man också maila till info@coolminds.se. Vill du fråga något om kalas rekommenderar vi att du läser igenom de vanligaste frågorna nedan innan du kontaktar oss.

 

Hur mycket kostar det att besöka Cool Minds?

Det kostar 50:-/per person i entréavgift. Är man under 3 år kommer man in gratis.

 

Betalar även vuxna entréavgiften?

Ja. Precis som på vilket Science Center eller museum som helst betalar även vuxna entréavgiften. På Cool Minds uppmanar vi föräldrar att skapa och vara nyfikna tillsammans med sitt barn. Alla kan ha roligt på Cool Minds!

 

Finns parkeringsmöjligheter?

Ja, det finns en betalparkering just utanför lokalen.

Frågor om kalas

Vad kostar det att ha kalas hos Cool Minds?

Priserna ligger på 180-240:-/per person. Här finns alla kalas listade, gå in på respektive sida för att se priset för varje kalas.

 

Får ta med en egen tårta till kalaset?

Ja, det är fritt fram att ta med egen tårta/efterrätt – så länge den inte innehåller nötter. Det finns barn som är väldigt allergiska och därför ber vi er att helt undvika konsumtion av nötter i lokalen.

 

Finns det tallrikar och bestick på plats?

Ja, det finns tallrikar och bestick på plats som ni fritt får låna. Dukning och städning ingår i kalaspriset och är alltså inget ni behöver tänka på!

 

Hur lång tid innan kalaset bör vi komma?

Vi ordnar alla förberedelser innan kalaset, så ni behöver endast komma strax innan kalaset startar för att välkomna gäster.

 

Jag vet inte hur många barn som kommer att tacka ja till inbjudan – hur gör jag då?

Vi förstår att det är svårt att förutspå framtiden. Anmäl en uppskattning av antal deltagare, och återkom via mail (personal@coolminds.se) när ni vet säkert, detta gäller även för eventuell information om allergier. Ni betalar för antal barn som dyker upp, inte för antalet som anmäldes i bokningen! 6 personer är minsta antal att betala för. Det innebär att om det är färre än 6 stycken deltagare kommer ni ändå debiteras för 6 stycken.

 

Delar ni ut godispåsar till barnen?

Nej, i priset ingår endast mat och dryck. Det går att köpa till chokladmuffins för 15:-/st eller godispåsar för 25:-/st.

 

Kan vi föräldrar delta i kalaset?

Kalaset hålls för barnen, och under själva aktiviteten finns en eller flera ledare alltid på plats. Föräldrar är dock givetvis välkomna att vistas i lokalen. Vid specialbehov, anteckna behovet i anmälan under “övrigt”. Under den sista halvtimmen, när det är dags för mat, förväntas föräldrarna att delta då vi aktivitetsledare inte gör det.

 

Hur vet vi att det är ledigt den tiden vi önskar?

Det går inte att se detta i förväg, men den stora majoriteten bokningar bekräftas positivt. Välj er önskade tid i bokningsformuläret, det går också att välja flera tider i fall att flera tider passar er. Vi återkommer antigen med en bekräftelse eller, om det är fullbokat, med förslag på liknande tider.

 

Jag har inte fått någon bokningsbekräftelse på ett kalas som jag har bokad, varför?

Det tar 1-2 arbetsdagar för oss att bekräfta en bokning då detta görs manuellt. Ibland hamnar bekräftelsen automatiskt i skräpposen på din mail, kolla där innan du kontaktar oss!

Cool Minds – Science Center i Malmö för barn och ungdomar

“Med ny kunskap väcks nya drömmar”

logo_small

Top