Här hittar du de vanligaste frågorna och svaren om Cool Minds!

Var ligger Cool Minds?

Cool Minds finns centralt i Malmö Folkets Park. Genom den norra ingången till parken hittar man Cool Minds mellan Huvudentrén och Malmö Reptilcenter. Betalparkering finns på Norra Parkgatan utanför Coop.

Busslinje 5 och 32 stannar precis utanför Folkets Park. Mer information om kollektivtrafik och tidtabeller hittar du på Skånetrafikens hemsida

 

Vad kan man göra på drop in-tiderna?

Man kan bygga med olika byggsatser, kolla på insekter i mikroskåp, hälsa på Cool Minds jättesniglar, lära sig om kroppens anatomi, spela interaktiva spel och virtual reality och mycket mer! Vill man dreja, skapa ljus eller måla på keramik tillkommer det en materialkostnad. Här kan du läsa mer om drop in.

 

Hur kontaktar man Cool Minds?

Du kan enbart nå Cool Minds genom mail: info@coolminds.se. Vill du fråga något om kalas rekommenderas det att du läser igenom de vanligaste frågorna nedan innan du kontaktar Cool Minds.

 

Hur mycket kostar det att besöka Cool Minds?

Entréavgiften är 75 kr för barn och 50 kr för vuxna och medlemmar. Är man under 1 år kommer man in gratis.

 

Betalar även vuxna entréavgiften?

Ja. Precis som på vilket Science Center eller museum som helst betalar även vuxna entréavgiften. På Cool Minds uppmanar vi föräldrar att skapa och vara nyfikna tillsammans med sitt barn. Alla kan ha roligt på Cool Minds!

 

Finns parkeringsmöjligheter?

Ja, det finns en betalparkering på Norra Parkgatan precis utanför lokalen.

Frågor om kalas

Vad kostar det att ha kalas på Cool Minds?

Priserna ligger på 195-245:-/per person. Här finns alla kalas listade med information och pris.

 

Får ta med en egen tårta till kalaset?

Ja, det är fritt fram att ta med egen tårta/efterrätt – så länge den inte innehåller nötter. Det finns barn som är väldigt allergiska och därför ber vi er att helt undvika konsumtion av nötter i lokalen. Det finns kylskåp och frys på Cool Minds där du kan förvara din efterrätt under kalaset.

 

Finns det tallrikar och bestick på plats?

Ja, det finns tallrikar och bestick på plats som ni fritt får låna. Dukning och städning ingår i kalaspriset och är alltså inget ni behöver tänka på!

 

Hur lång tid innan kalaset bör vi komma?

Cool Minds ordnar alla förberedelser innan kalaset, så ni behöver endast komma strax innan kalaset startar för att välkomna gäster.

 

Jag vet inte hur många barn som kommer att tacka ja till inbjudan – hur gör jag då?

Cool Minds har förståelse för att det är svårt att förutspå framtiden. Anmäl en uppskattning av antal deltagare, och återkom via mail (personal@coolminds.se) när ni vet säkert, detta gäller även för eventuell information om allergier. Ni betalar för antal barn som dyker upp, inte för antalet som anmäldes i bokningen! Sex personer är minsta antal att betala för. Det innebär att om det är färre än sex deltagare kommer ni ändå debiteras för sex deltagare.

 

Delar ni ut godispåsar till barnen?

Nej, i priset ingår endast mat och dryck. Det går att köpa till chokladmuffins för 15:-/st eller godispåsar för 25:-/st.

 

Kan vi föräldrar delta i kalaset?

Kalaset hålls för barnen och under själva aktiviteten finns en eller flera ledare alltid på plats. Föräldrar är dock givetvis välkomna att vistas i lokalen. Vid specialbehov, anteckna behovet i anmälan under “övrigt”. Under den sista halvtimmen när det är dags för mat, förväntas föräldrarna att delta då aktivitetsledaren inte gör det.

 

Hur vet vi att det är ledigt den tiden vi önskar?

Det går inte att se detta i förväg, men den stora majoriteten bokningar bekräftas positivt. Välj er önskade tid i bokningsformuläret, det går också att välja flera tider i fall att flera tider passar er. Cool Minds återkommer antigen med en bekräftelse eller, om det är fullbokat med förslag på liknande tider.

 

Jag har inte fått någon bokningsbekräftelse på ett kalas som jag har bokat, varför?

Det tar 1-2 arbetsdagar för Cool Minds att bekräfta en bokning då detta görs manuellt. Ibland hamnar bekräftelsen automatiskt i skräpposen på din mail, kolla där innan du kontaktar Cool Minds!

 

Får barnen stanna kvar och utforska er drop in-avdelning efter kalaset?

Det går bra om ni betalar entréavgiften för alla barnen som vill stanna. Vår drop in-verksamhet ingår inte i kalaspriset. 

Translate »
Top