Höstens kvällskurser!

Efter ett underbart sommarlov med många lärorika sommarlovskurser, är det nu dags för höstterminen och nya kvällskurser här på Cool Minds! Våra kvällskurser välkomnar barn som är 8 år och äldre (se mer specifik ålder i varje individuell kurs) till att fördjupa sig inom ett tekniskt eller vetenskapligt ämne. Nedan kan du läsa mer om hösten kurser. Alla kurser förutom Skapa din egna hemsida startar vecka 36, och pågår sedan i totalt 8 veckor. Klicka på titeln för att komma till en ny flik med mer info samt anmälan!

Programmera ditt egna datorspel – nivå 1
Vi lär oss visuell programmering, som är ett perfekt första steg in i programmeringens värld!

Programmera ditt egna datorspel – nivå 2
För de som är lite äldre (12+) eller som har tidigare erfarenhet av programmering rekommenderar vi nästa steg. Här lär vi oss kodbaserad programmering genom Processing, en version av JAVA.

Programmera ditt egna datorspel – nivå 3
För de som läst både nivå 1 och nivå 2 välkomnar vi till nivå 3, där barnen får lära sig plattformen Unity (som bland annat Pokemon Go och Overcooked skapades i)! För att klara denna kurs måste man ha tidigare erfarenhet av programmering, oavsett ålder.

Bygg din egen robot
Lär dig om elektronik och lödning genom att bygga ihop egna gadets!

Lär dig att lösa brott
I denna kurs undersöker vi ett brott genom att utföra olika rättsmedicinska analyser, exempelvis blodanalys.

Skapa din egna hemsida
I denna kurs lär vi ut en annan typ av programmering, nämligen HTML och CSS. Denna används för att skapa hemsidor! Kurser är en intesivkurs och pågår mellan vecka 41-42.

Inga Kommentarer

Tyvärr, kommentarformuläret är stängd för tillfället.

Translate »
Top