Höstlovet 2020

Det kommande höstlovet är fullspäckat med aktiviteter för ditt barn på Cool Minds. Utöver våra utökade drop in-tider så arrangerar vi även: programmeringskurs för nybörjare i nivå 1, en kurs i filmskapande med skräcktema samt en utomhusaktivitet i form av en CSI-runda som är helt kostnadsfri.

Programmeringskurs nivå 1. Denna kurs gör det möjligt för barnen på ett underhållande och pedagogiskt sätt designa och programmera sitt egna datorspel. Spelet går sedan att ta med sig hem och spela på datorn hemma!

Tid: 9-15 måndag-fredag

Rekommenderad ålder: Från 8 år 

Pris: 1495:-

Mer info och anmälan»

Filmkurs med skräcktema. Denna kurs lär barnen skapa en egen spelfilm med skräcktema – något väldigt passande för Halloween. Denna kurs erbjuder kunskaper inom produktion av filmen samt andra filmverktyg som green screen, stop motion med flera. 

Tid: 9-15 måndag-fredag

Rekommenderad ålder: Från 8 år

Pris: 1395:-

Mer info och anmälan»

CSI-runda med Halloweentema. Detta är en kostnadsfri aktivitet som tar plats utomhus där man får chansen att följa med på en spännande tur samtidigt som man får lösa ett mysterium. 

När: Måndag 26/10 – fredag 30/10

Plats: Folkets Park, rundan start vid Cool Minds entré

Tid: 13.00-14.00

Pris: Gratis!

Extra långa öppettider på drop in. Under Höstlovet utökar vi våra öppettider till 10-19 varje dag. Vårt drop in-utbud erbjuder allt ifrån virtual reality, arkadspel och TV-spel till pysselhörna med diverse byggsatser från exempelvis K’nex och 4DFrames.

Läs mer om de Cool Minds drop in-utbud här»

Inga Kommentarer

Tyvärr, kommentarformuläret är stängd för tillfället.

Translate »
Top