Inför ditt besök

Vi vill att ditt besök på Cool Minds ska bli det bästa möjliga. Här finner du information som hjälper dig inför och under ditt besök.

Praktisk information

Cool Minds finns centralt i Malmö Folkets Park. Genom den norra ingången till parken hittar man Cool Minds mellan Folkets Orangeri och Malmö Reptilcenter. Betalparkering finns på Norra Parkgatan utanför Coop.

Busslinje 5 och 32 stannar precis utanför Folkets Park. Mer information om kollektivtrafik och tidtabeller hittar du på Skånetrafikens hemsida

På Cool Minds finns en mindre cafeteria med frukt, godis, kakor, glass och varm och kall dricka finns på plats. Om man är sugen på mat finns det flera restauranger i närheten, både i parken och utanför. I Folkets Park finns Far i hattenFolkparksgrillen, Sallys och Moriska Paviljongen som serverar mat. Sankt Knuts torg och Bergsgatan finns nära med flera caféer och restauranger.

Det går bra att betala med kort och Swish på Cool Minds. Cool Minds är kontantfritt!

Förboka ditt besök

Drop in på Cool Minds måste för tillfället förbokas på grund av regeringens restriktioner. Det får vara maximalt sex stycken i varje sällskap. Det går att boka varje dag mellan kl: 10-19, men tänk på att boka ditt besök i tid! Bokningar som görs 24 timmar innan vald tid hinner inte alltid bekräftas. Läs mer om drop in på Cool Minds här »


Boka drop in »

Öppettider

Vardagar: 12.00–18.00
Helger: 10.00–19.00
Höstlov: 10.00–19.00

Avvikande öppettider

25 augusti: stängt för planeringsarbete
23-25 december: stängt
31 december-1 januari: stängt

Lov i Malmö 2020

Sportlov: v. 8
Påsklov: v. 15
Sommarlov: 11 juni-17 augusti
Höstlov: v. 44
Jullov: 22 december-11 januari

Kontakt

Cool Minds
Norra Parkgatan 2
214 22 Malmö

Epost: info@coolminds.se

OBS! Vi har tyvärr inget telefonnummer!

Covid-19 uppdatering 😷

På grund av rådande omständigheter har Cool Minds oregelbundna öppettider. Vi ber därför alla våra besökare att förboka sitt besök i god tid för för att få ett så bra besök som möjligt.

Translate »
Top