Jullovet på Cool Minds!

Det är äntligen jullov! Istället för att sitta hemma och vänta på snön kan man gå till Cool Minds och hitta på en massa roliga och spännande saker! Det finns massa skoj aktiviteter för familjen – hos oss kan ni exempelvis dreja, skapa slime, testa VR och gå på såpbubbleshow. Här kan du också köpa årets julklappar. Välj mellan olika böcker, DIY-pyssel, experimentkit och byggsatser. Allt med vetenskapstema! Vi har dels en butik i vår ordinarie lokal, men fram tills jul går det även att hitta julklappar i vår något större butik på Burlöv Center. Vidare kan ni också kika in i vår webshop!

Under lovet har vi även en del skollovskurser som pågår under fem hela dagar! Du kan lära dig att programmera ett datorspel, göra en spelfilm eller bygga din egna robot. Om du är nyfiken på programmering kan du även gå en minikurs i programmering där vi berättar om grunderna inom ämnet. Eller kom på slimefest och lär dig hur man gör sitt eget slime!

Utöver dessa aktiviteterna finns det även en gratis tipsrunda men jultema över hela Folkets Park! Kom in till oss på Norra Parkgatan 2 för att hämta material för tipsrundan. Under jullovet (28/12-6/1) medverkar vi även i Vinterspelen på Stortorget i Malmö. Hos oss kommer du kunna testa 3D-printing kostnadsfritt! Här hittar du mer info om Vinterspelen. Vi besöker även eventet Vinterlund i Lund mellan den 3-4/1! Aktiviteterna är slimeworkshop och såpbubbleshow. Här hittar du mer info om Vinterlund.

Vi är stolta samarbetspartners till Kort om Samhällets julfest Jalla Jalla en Jul för alla, som riktar sig till behövande och utsatta familjer i Malmö. Under den 21-22/12 kommer vi vara värdar för deras julklappsinsamling och julklappsinslagning! Vill du hjälpa till? Läs mer här.

Vi hoppas att ni vill spendera jullovet med oss på Cool Minds! Håll er uppdaterade om jullovet här!

Inga Kommentarer

Tyvärr, kommentarformuläret är stängd för tillfället.

Translate »
Top