Slimekalas

Slimekalas

Fira födelsedagen med en kreativ slimefest! Vi blandar eget slime, skapar foamclay och leker med svällkulor. På köpet höjer vi vår förståelse för kemi och olika konsistenser! Notera att vi endast använder giftfria ingredienser, så som potatismjöl, och undviker ämnen som är farliga både för barnen och miljön, så som lim, borax och linsvätska.

 

Hela kalaset hos oss tar ca 2 timmar och då bjuder vi på mat och dryck samt allt du behöver för själva kalaset. Barnen hälsas välkomna av en av våra pedagoger som tar hand om dom under hela kalaset. Maten serveras i slutet av kalaset, och då finns det även tid för efterrätt och presenter.

 

Maten som ingår är korv (vegetarisk, kyckling- eller griskött) med bröd (vanligt eller glutenfritt) eller Focaccia (pizzabulle) med skinka/ost. Till detta serveras saft med och utan bubblor. Valet av mat gör du i bokningsformuläret. Drycken ställer vi fram på kalaset så barnen själv kan välja. Om du vill ta med egen tårta går detta utmärkt men du kan också köpa chokladmuffins eller godis hos oss. På plats kan ni också lägga till pinnglass för 8-25 kr styck (beroende på glassen).

 

I formuläret  väljer du också vilken dag och tid du vill att kalaset ska äga rum. Vi har inga fasta tider för våra kalas utan du kan välja vilken tid du vill.

 

Vi tar ENDAST emot bokningar via hemsidan.
Frågor? Kika här på våra vanligaste frågor och svar!
Hittar du inte din fråga? Välkommen att maila till info@coolminds.se.

 

Det går även att boka slimekalas i vår lokal på Burlöv Center! Mer info och bokning sker här.

INFO & BOKNING:

TID: 2 timmar

PRIS: 190 kr /barn

Maximalt 25  deltagare

Minimum 6 deltagare

Rekommenderad ålder: 5-12

Vi tar ENDAST emot bokningar via hemsidan. Om du har några frågor är du välkommen att maila till info@coolminds.se.

Top