.

På Cool Minds kan du fira din födelsedag med ett spännande temakalas! Här finns sex olika teman att välja mellan. Lös ett mysterium tillsammans med dina vänner, tävla i virtual reality eller varför inte programmera ditt egna spel?

Det här behöver du veta inför ditt kalas på Cool Minds:


– Kalasen är två timmar långa


– Mat och dryck ingår i priset

– Cool Minds håller i den valda aktiviteten under 90 minuter

– De sista 30 minuterna av kalaset är reserverat för mat och eventuell efterrätt

Maten som ingår är korv med bröd, (går att få vegetarisk, kyckling- eller fläsk, glutenfritt) eller Focaccia (pizzabulle) med skinka & ost. Till detta serveras saft och vatten. Valet av mat gör du i bokningsformuläret. Drycken ställs fram på kalaset så barnen själv kan välja. Om du vill ta med egen efterrätt går detta utmärkt men du kan också lägga till chokladmuffins eller godispåse i bokningen. På plats kan ni också lägga till pinnglass för 8-25 kr styck (beroende på glassen).

Vi tar ENDAST emot bokningar via hemsidan.

Frågor? Kika här på våra vanligaste frågor och svar!


Hittar du inte din fråga? Välkommen att maila till info@coolminds.se.

Läs mer om de olika temakalasen nedan!

.

CSI-detektiver

Fira födelsedagen genom att tillsammans med kompisarna förvandla er till riktiga detektiver och lös ett spännande tjuvmysterium. På Cool Minds får ni göra profilanalys, kolla blodprov och identifiera fingeravtryck. Tillsammans kommer ni att få undersöka olika ledtrådar som lämnats på brottsplatsen, och försökte lista ut vilken misstänkt ledtrådarna pekar mot!

Rekommenderad ålder: 7-14 år
Maximalt 25 deltagare
Minimum 6 deltagare

Pris: 195:-/person

Boka kalas

.

Programmeringskalas

Fira födelsedagen med kompisarna med en ovanlig datorspelsupplevelse. Istället för att spela ett färdigt spel så kan du göra ditt eget! Under kalset får deltagarna lära sig grunderna i spelprogrammering och skapa ett eget spel. Spelen kan sedan spelas hemifrån!

Under kalaset så kommer guidas barnen genom scratch – en plattform för enkel spelprogrammering. Scratch fungerar nästan som LEGO, där man bygger block av kod för att styra karaktärer, och bygga nivåer.

Rekommenderad ålder: 7-16 år
Maximalt: 25 deltagare
Minimum: 6 deltagare

Pris: 195:-/person

Boka kalas

 

 

.

Robotkalas

Fira födelsedagen tillsammans med dina vänner och egenprogrammerade robotar. Med ultimate robot kit programmerar man kommandon som robotarna sedan utför. Kitet innehåller olika sensorer, grepparm och andra mekaniska delar som möjliggör olika konstruktioner. Robotarna kan sedan styras genom mobiltelefoner.

Rekommenderad ålder: Från 8 år
Maximalt: 20 deltagare
Minimum: 6 deltagare

Pris: 195:-/person

Boka kalas

 

.

Skaparkalas

Fira födelsedagen med ett kreativt kalas! Varje barn får måla en egen keramikfigur och stöpa sitt egna ljus. I keramikverkstaden väljer alla kalasdeltagare själv färg och design till en figur, tallrik, skål eller vad de önskar att arbeta med. Ljusen designar de genom att välja form och olika färger. Allt som skapas får barnen ta med sig hem när det är stelnat och klart! Keramiken som blivit målad ska även glaseras och till sist bränd i en keramikugn, detta är något personalen på Cool Minds gör efter kalaset ägt rum eftersom det är en tidskrävande aktivitet. Efter cirka 1 vecka när keramiken är färdig får ni ett mail att det är dags att hämta!

Rekommenderad ålder: Från 5 år
Maximalt: 15 deltagare
Minimum: 6 deltagare

Pris: 245:-/person

Boka kalas

 

 

.

Slimekalas

Fira födelsedagen med en kreativ slimefest! Vi blandar eget slime med olika recept och leker med svällkulor. På köpet höjer vi vår förståelse för kemi och olika konsistenser! Notera att vi endast använder giftfria ingredienser, så som potatismjöl, och undviker ämnen som är farliga både för barnen och miljön, så som lim, borax och linsvätska.

Rekommenderad ålder: 5-12 år
Maximalt: 25 deltagare
Minimum: 6 deltagare

Pris: 195:-/person

Boka kalas

 

.

Virtual reality

Fira födelsedagen med en ovanlig upplevelse i en virtuell värld tillsammans med dina vänner! Under kalaset får deltagarna välja mellan att spela Beat Saber eller The Lab. Beat Saber är en fartfylld VR-upplevelse som blandar snygg neongrafik, specialskriven elektronisk musik och precisionsrik action. Beväpna dig med en saber i varje hand och hugg beatsen när de kommer flygande mot dig. Matcha deras färg och riktning för att håva in poäng och hålla igång musiken. The Lab innehåller en del olika minispel där man kan upptäcka rymden, skjuta pil och utforska ett laboratorium. Alla får spela själva, och kan sedan samlas och titta på när vännerna spelar eller tävla i vem som får mest poäng Beat Saber! Allt som syns i VR-glasögonen syns även på stora skärmar.

På plats finns allt du behöver allt du behöver för själva spelandet. Barnen hälsas välkomna av en av Cool Minds pedagoger som tar hand om de under hela kalaset. Det är två VR-set igång under kalaset, stora grupper innebär alltså väntetid.

OBS! VR passar ej personer som lätt får yrsel. Behöver ett barn exempelvis ta tabletter mot åksjuka under resor så avråder Cool Minds från att testa virtual reality.

Rekommenderad ålder: 6 år – vuxna
Maximalt: 25 deltagare (OBS stora grupper innebär mer väntetid)
Minimum: 6 deltagare

Pris: 195:-/person

Boka kalas

 

Translate »
Top