På Cool Minds finns det en hel del olika kurser! Välj mellan kvällskurser som sträcker sig över flera veckor, skollovskurser under loven eller kanske en helgkurs under en eller två dagar. 

Kvällskurser

Fyll på kunskapsförråden med något kul! Under terminen erbjuder vi kurser på kvällstid för barn och ungdomar som vill fördjupa sig i vetenskap på ett lekfullt och inspirerande sätt. Vi har ett brett utbud av kvällskurser, gå in på respektive sida för att läsa mer om kursen och se om den är aktuell för just den här terminen. 

SKOLLOVSKURSER

Skollovskurser

Lär dig nya roliga kunskaper på skollovet och kom tillbaka efter lovet som en fullfjädrad spelkonstruktör eller med en robot du har byggt själv. Under skolloven erbjuder vi roliga och spännande kurser på dagtid under en veckas tid där fika och en enkel lunch ingår. Läs mer om respektive kurs och se vilken som är aktuell för kommande lov nedan!

SKOLLOVSKURSER

Helgkurser

Vill du fördjupa dig inom ett ämne, under en intensiv och lärorik helg? Våra helgkurser är unika i att erbjuda kunskap i ett underhållande paket! Läs mer om respektive kurs och se vilken som är aktuell för kommande lov nedan!

SKOLLOVSKURSER

Translate »
Top