Lovkurs i programmering nivå 2

Har du redan klarat vår kurs i visuell programmering och vill ta nästa steg i spelprogrammering? I denna kurs börjar vi programmera på klassiskt vis i Processing, precis som proffsen gör.

Veckoschema:

Måndag

Vi inleder kursen med att lära oss om Processing och hur det fungerar. Vi går också igenom hur man ska planera och organisera sitt program.

Tisdag

Vi lär oss om några olika kommandon och vad de kan användas till. Därefter så bygger vi ett enkelt program med hjälp av dessa.

Onsdag

Vi fortsätter lära oss nya kommandon och använder dem för att uppgradera programmet från tidigare tillfälle med nya sektioner.

Torsdag:

Vi ska bygga ett sten-sax-påse spel som vi sedan kan spela mot datorn. Vi börjar från grunden och planerar projektet.Vi fortsätter bygga på vårt spel och försöker göra det färdigt.

Fredag

Vi testar så att spelet fungerar och fixar eventuella fel. Om vi hinner så lägger vi till lite extra funktioner. Klockan 14:30 presenterar vi våra projekt och vad vi har lärt oss för föräldrar och vänner.

Info & anmälan

Tid: 9-15 i 5 dagar (bemannat från kl 8)


När: Anmälan stängd

Rekommenderad ålder: 9+

Plats: I Cool Minds lokaler på Norra Parkgatan 2, 214 22 Malmö (Folkets Park)

Mat: Frukost, fika, lunch och dryck ingår. Tas mat med hemifrån har vi både frys och kyl.

PRIS: 1595:-*

*OBS
: Medlemskap krävs och kostar 100:-. Medlemskap behöver bara betalas 1 gång per år och ger dig tillträde till alla våra kurser m.m.

Anmälan senast 1 dag innan kursstart:

 
Boka kurs

På Cool Minds vill vi öka barns kunskap via lek och aktivt deltagande. Vårt mål är att ge alla deltagare en rejäl kickstart, en start som gör dem redo för livet och den globala världen. Många yrkesdrömmar formas redan i tidig ålder och med ny kunskap väcks nya drömmar.


Om det är färre än tio anmälda barn till kursen så förbehåller vi oss rätten att inte genomföra kursen.

Translate »
Top