Bli medlem i Cool Minds

Cool Minds är en ideell förening där du som besökare kan bli medlem. Som medlem stöttar du föreningen men är också med och samäger Cool Minds. Du kan även engagera dig i verksamhetens utveckling till exempel genom att bli volontär. Kanske känner du till Jalla jalla en jul för alla, en julfest som Cool Minds varje år arrangerar för hemlösa, utsatta och ensamma i Malmö. Till detta arrangemang är medlemmar och volontärer ovärderliga.

Som medlem och samägare i Cool Minds är du en del av en gemenskap som främjar intresset för vetenskap hos barn och unga. Målet är att alla ska få möjlighet till vetenskap, teknik och IT. Som medlem kan du även vara med och påverka hur Cool Minds drivs och vilka aktiviteter som ska arrangeras. 

Att bli medlem kostar 100 kr och gäller för ett helt år. Alla välkomnas till att bli medlemmar i föreningen! För att bli medlem kan du besöka oss på plats eller fylla i formuläret här på hemsidan. Om du väljer att registrera dig genom formuläret på hemsidan så skickas bekräftelse samt faktura till din mail.

Som medlem är du välkommen till extra många roliga aktiviteter på Cool Minds!

Exempelvis har du möjlighet att delta i någon av Cool Minds många kvälls- och skollovskurser. Dessa kurser är exklusivt för medlemmar.

Andra förmåner du får som medlem är till exempel gratis inträde till olika slutna medlemsaktiviteter, tävlingar, shower, prova på-dagar och mycket annat skoj! Här nedan ser du vilka aktiviteter som är öppna för anmälan just nu.

Som medlem är du dessutom välkommen att delta i verksamhetsmöten eller på andra sätt bidra till att förändra och utveckla Cool Minds.


Bli medlem

Kommande medlemsaktiviteter

Här hittar du alla kommande medlemsaktiviteter på Cool Minds! Alla aktiviteter kräver medlemskap och är kostnadsfria. Upplägget är anpassat efter nybörjare men man är såklart välkommen oavsett nivå. Vid varje aktivitet hittar du vår rekommenderade ålder, men det är tillåtet att komma fast än man är yngre/äldre! Observera att anmälan krävs.

Brädspelsworkshop

I den här kreativa workshopen får du möjligheten att utforska din kreativa sida samtidigt som du utvecklar den strategiska genom att skapa ett eget brädspel. 

Ålder: 9+
Datum: 5 december
Tid: kl 13.30-16.30

Boka medlemsaktivitet

Minikurs i programmering – online

Den här kursen är för dig som är nyfiken på programmering. Här får du en introduktion till visuell programmering hemifrån! 

Ålder: 7+
Datum: 9-10 december
Tid: kl 16-18

Boka medlemsaktivitet

Translate »
Top