Bli medlem i föreningen!

Som medlem i den ideella föreningen Cool Minds är du med och samäger vår förening och verksamhet ihop med andra! Detta ger dig möjligheten att påverka hur Cool Minds drivs och vad för aktiviteter Cool Minds ska arrangera.

Dessutom ingår det också en hel del olika förmåner, så som rabatter och gratis medlemsaktiviteter!

Medlemskap kostar 100 kr och gäller för ett år. Alla välkomnas till att bli medlemmar i föreningen! För att bli medlem så behöver du endast fylla i formuläret du hittar till höger. Sedan kommer vi att återkomma till dig med en bekräftelse på att du blivit medlem!

Medlemsavgiften betalas via faktura, som vi skickar ut vid bekräftelse. Blir man medlem i lokalen kan man också betala på plats!

Som medlem är du välkommen till extra många aktiviteter här på Cool Minds, dessutom till ett bättre pris. Här är vad som ingår!

Alla medlemmar får tillträde till alla våra kvällskurser och skollovskurser, oavsett datum och innehåll! Dessa är slutna enbart för medlemmar.

Alla medlemmar får delta i verksamhetsmöten eller på andra sätt bidra till att förändra och utveckla Cool Minds!

Alla medlemmar får gratis inträde till olika slutna medlemsaktiviteter, tävlingar, shower, prova-på dagar och annat. Dessa uppdateras till er via mail! Aktiviteterna som är öppna för anmälan just nu hittar du nedan.

Till de vuxna medlemmarna så bjuder vi på gratis kaffe eller te när ni besöker Cool Minds! På plats får alla också göra och ta med sig hem en egendesignad pin!

Bli volontär!

Har du erfarenhet av något specifikt ämne som du vill dela med dig av? Eller är du bara intresserad av att arbeta med Cool Minds som volontär? Läs mer här om vad det innebär att vara volontär!

Kommande medlemsaktiviteter

Du hittar våra kommande medlemsaktiviteter i listan till höger! Alla aktiviteter kräver medlemskap och är kostnadsfria. Upplägget är anpassat efter nybörjare men man är såklart välkommen oavsett nivå. Vid varje aktivitet hittar du vår rekommenderade ålder, men det är tillåtet att komma fast än man är yngre/äldre! Observera att anmälan krävs.

Animerad film med lerfigurer!

Skapa en figurer av lera och sätt de i centrum av din egna animerade film.
Ålder: 7-15 år
Datum: 6/12 kl 16-18

Gipsmasker och gipsfigurer!

Låt kreativiteten flöda när du skapar dina egna figurer och masker gjorde av gipsbindor och gips.

Ålder: 6-15 år
Datum: 20/12 kl 16-18

ÅTERKOMMANDE! Varje onsdag har vi medlemsdag i vår lokal på Burlöv Center. Då kommer alla medlemmar in gratis på drop in och kan spela VR, bygga med Knex, spela in en egen film eller bygga en koja med stora 4D-frames. Detta gäller mellan kl 15-19 och förutsätter att man kommer ihop med vårdnadshavare (barn får inte lämnas ensamma). Anmälan krävs ej.

Top