MyEsteeme kommer till Cool Minds!

Nu breddar vi vår verksamhet genom ett samarbete med MyEsteeme, som erbjuder ett innovativt koncept för barn mellan 3-5 år.

My Esteeme, ett MINC-baserat Malmöföretag, har utvecklat ett koncept med tillhörande dockor som ska främja ökad självkänsla hos barn mellan 3-5 år. Dockorna utgör ett värdefullt alternativ genom att vara verklighetstrogna och fulla med mångfald. Tillsammans med dockorna erbjuder My Esteeme workshops och lekstunder med sång, dans och lättsamma övningar för de yngre, som tillsammans ska få barn att känna sig mer säkra i sig själva.

My Esteeme flyttar nu in till Cool Minds! “Tanken med Cool Minds är att barn och unga ska få möjligheten att associera vetenskap och teknik med något coolt och spännande. Vår verksamhet har hittills fokuserat på åldern 5-16. Det nya samarbetet innebär att åldersgruppen breddas!”, säger Marielle Sterner, VD på Cool Minds.

Hos Cool Minds kommer My Esteemes koncept finnas tillgängligt för både privatpersoner, genom kalas, samt för förskolor, genom interaktiva workshops.

Leslie Alfredsson, VD för My Esteeme ser fram emot samarbetet. “Vi är väldigt stolta över att dessa två tänkande bolagen kan komma ihop och förbättra situationen för barn över hela Skåne! Vi hoppas på att konceptet så småningom sprids över hela Sverige. Genom att nå ut till många barn kan vi tillsammans skänka inspiration och främja en starkare självkänsla!”.

 

Intresserad av ett nytänkande kalas? I denna länk hittar du 5 olika alternativ!

Vill du utveckla dina förskoleelever? Då hittar du MyEsteeme-workshops här!

Vi bjuder även in till en lanseringsfest här på Cool Minds, där ni får möjlighet att ta del av MyEsteemes utbud! Mer info hittar ni här.

Inga Kommentarer

Tyvärr, kommentarformuläret är stängd för tillfället.