OM COOL MINDS

Cool Minds vill väcka lusten att lära!

Cool Minds är ett science center, som genom kurser, workshops, drop-in och födelsedagskalas verkar för att få barn och unga intresserade av vetenskap och teknik. Cool Minds primära målgrupp är mellan 5-15 år, men vi har även verksamhet riktad till vuxna, främst pedagoger. Syftet med verksamheten är att inspirera fler till naturvetenskap, teknik och IT, samt att skapa positiva associationer till lärande och kunskap. Cool Minds drivs som en ideell förening vilket innebär att du som besökare kan både bli medlem och engagerad i verksamhetens utveckling.

Priser och bokning

Kolla runt på vår hemsida och läs om våra olika kurser och aktiviteter. När du har bestämt dig för en kurs så ser du priset på vardera kurs i slutet av varje kursbeskrivning. Klicka sedan på “BOKA KURS” och så kommer en popup-sida upp där du fyller i all information. När vi har mottagit din bokning så återkommer vi så fort vi kan med en bokningsbekräftelse. Om du behöver hjälp eller vill fråga om något kan du alltid ringa eller mejla till oss.

 

Priser för drop in

3-100 år: 50 kr
Barn 0-3 år: Gratis

 

Priser för kalas

De flesta kalas kostar 180 kr per barn (inklusive mat och dryck) men varierar beroende på vilket tema ni väljer. Här hittar ni alla våra kalas!

Hitta hit

Vi finns i Folkets Park, nära huvudentrén. Vår lokal är placerad mellan Carib Kreol och Terrariet, och mittemot oss ser du Folkets Park ros-staty!

Kontakt

Cool Minds
Norra Parkgatan 2
214 22 Malmö
I Folkets Park, mellan Carib Kreol och Terrariet, framför ros-fontänen.

Epost: info@coolminds.se
Telefon: 0703095766
Frågor om kalas? Klicka här!

Öppettider

Vardagar: kl 12-18

Helger: kl 10-19

Lovdagar (sommarlov, höstlov, påsklov, sportlov, röda dagar): kl 10-19

 

Avvikande öppettider

23-25 december: stängt

31 december-1 januari stängt

Våra lokaler

Under sommaren 2018 flyttade Cool Minds till centrala Folkets Park! Hela lokalens inredning är anpassad till Cool Minds verksamhet och behov. Färger, former och material är genomtänkta på ett sådant sätt att lokalerna ska bli inspirerande, positiva och kanske lite oväntade. Allt för att du ska få en så rolig, lärorik och spännande upplevelse hos oss som möjligt.

Cool Minds erbjuder fika, snacks och kall och varm dryck i vårt café under drop in. Du kan exempelvis beställa en cappuccino, glass, chips eller muffins. Är ni på jakt efter en måltid kan vi tipsa om Far i Hatten, Moriskan och Carib Kreol som finns i parken! I Folkets Park finns också två stycken kiosker.

Cool Minds historia

Cool Minds startade som aktiebolag augusti 2015. Tanken var att väcka barns intresse för teknik och låta dem lära sig mer under lek- och lustfyllda former. Förhoppningen var att de kanske redan här får impulser som påverkar deras framtida yrkesval.

I maj 2019 gick Cool Minds ihop med en lokal ideell förening och fortsatte att driva sin verksamhet parallellt med deras. Den tidigare ideella förening drev bland annat julfesten Jalla Jalla en Jul för Alla, som välkomnar hemlösa och utsatta familjer till en storslagen julfest i Folkets Park. Den nya gemensamma organiseringen drivs under namnet Cool Minds och organiserar fortfarande Jalla Jalla en Jul för Alla varje år.

Specialevent

Vi skräddarsyr aktiviteter för både företag och föreningar. Om du är intresserad av en annorlunda och inspirerande kick-off, eller om din förening vill göra en rolig aktivitet ihop, kan vi på Cool Minds skräddarsy ett event. Varför inte ha ett möte i våra lokaler och samtidigt göra en rolig aktivitet? Tänk att få producera en egen dokumentärfilm, skapa en egen stop-motion film eller testa ert eget DNA. Vill ni så kan ni även bygga er egen elektronikpryl som en robot eller er egen förstärkare.

Kontakta oss på info@coolminds.se eller 070-309 57 66 så kan vi ta fram en aktivitet specialanpassad för just ditt företag eller förening.

Cool Minds – Science Center i Malmö för barn och ungdomar

“Med ny kunskap väcks nya drömmar”

logo_small

Top