Det är äntligen dags för påsklov! Under vecka 15 har Cool Minds öppet extra länge, 10-18 på vardagarna och 10-19 på helgen! Under veckan kan du delta i flera olika minikurser, komma på drop in eller lära dig programmera! 

Programmering nivå 1

Finns det något roligare än att spela datorspel? Ja, att bygga sitt eget! Under en vecka på skollovet får du lära dig mer om hur datorspel fungerar och dessutom designa ditt eget. Du börjar med att bestämma hur ditt spel ska se ut och vad det ska gå ut på. Efter du gjort din speldesign får du lära dig hur du programmerar det.

Rekommenderad ålder: 8+
Tid: mån-fre 6-10 april kl 9-15

Mer info

Minikurs i drejning

Att arbeta med lera är mer komplicerat än vad en kan tro. I denna minikurs får deltagarna en lekfull introduktion till drejning, olika typer av lera och användbara tekniker för att hantera lera! Dagen präglas av eget skapande. Allt som deltagarna skapar får tas med hem!

Rekommenderad ålder: 6+
Tid: 8 april kl 11-14

Mer info

Ultimate Robot workshop

Vill du lära dig mer om hur robotar fungerar? Kanske till och med bygga ihop en robot med hjälp av olika delar? Då är den här workshopen perfekt för dig! Ultimate Robot är ett helt kit utformat för att experimentera med teknik och programmering. Denna workshop är en introduktionskurs till kitet och är nybörjarvänligt nog för vem som helst att sätta igång!

Rekommenderad ålder: 8+
Tid: lördag 11 april kl 11-14

Mer info

Slimefest!

Att skapa slime är inte bara roligt, utan även lärorikt! Under slimefesten får barnen lära sig om olika konsistenser och kemiska uppbyggnader, genom att jobba med olika typer av slime. En hel del motorisk inlärning sker, vilket gör att kursen passar bra även för yngre åldrar.

Rekommenderad ålder: 5+
Tid: INSTÄLLD

Mer info

Under påsklovet är det öppet för drop in under hela veckan! 

På drop in kan man hitta på en hel del olika saker. Det finns tre olika avdelningar; spelsalen med olika interaktiva spel och virtual reality, biologirummet med mikroskåp sniglar och annat spännande och skaparverkstad med ljus och keramik.

Läs mer om de olika avdelningarna på Cool Minds drop in. 

 

 
Translate »
Top