Programmera ett datorspel!

2019 är äntligen här och därmed även dags oss att dra igång årets första kvällskurs i programmering! Att programmera sitt eget spel kan vara roligare än att faktiskt spela det. Under åtta veckor får du lära dig mer om hur datorspel fungerar och dessutom designa ditt eget. På Cool Minds har vi tre nivåer av spelprogrammeringskurser.

I nivå 1 utforskar vi visuell programmering, där vi lär oss grunderna i programmering, designar hur vi vill att vårt spel ska se ut och även programmerar spelet! Nivå 2 i programmeringskursen innebär att kursen riktar sig till barn som redan lärt sig visuell programmering alternativt som är lite äldre. I denna kurs får barnen testa kodbaserad programmering. Vi rekommenderar åldrarna 9-14 år. Nivå 3 innebär att kursen riktar sig till barn som redan lärt sig Processing i kursen nivå 2. I denna kurs får barnen testa Unity. Vi rekommenderar åldrarna 11-16 år. Till skillnaden från kursen i nivå 2 är det inte ett alternativ att deltagaren är äldre för att kunna delta. Nivå 3 kräver att deltagaren har tidigare kunskaper.

Samtliga kurserna pågår under  vecka 4-12 med paus under sportlovet v. 8. Klicka på nivån som är aktuell för dig för att läsa mer och anmäla dig till kursen:

Nivå 1

Nivå 2

Nivå 3

Inga Kommentarer

Tyvärr, kommentarformuläret är stängd för tillfället.

Translate »
Top