Skaparkalas

Skaparkalas

Fira födelsedagen med ett kreativt kalas! Varje barn får måla en egen keramikfigur och stöpa sitt egna ljus. I vår keramikverkstad väljer alla kalasdeltagare själv färg och design till en figur, tallrik, skål eller vad de önskar att arbeta med. Ljusen designar de också själva, genom att välja gjutform och olika färger. Allt som skapas får barnen ta med sig hem när det är stelnat och klart! Om barnen blir klara med sin keramik och sitt ljus tidigare så kommer barnen också få testa att skulptera med lera. Keramiken som blivit målad ska även glaseras och till sist bränd i vår ugn, detta är något personalen på Cool Minds gör efter kalaset ägt rum eftersom det är en tidskrävande aktivitet. Efter cirka 1 vecka när keramiken är färdig får ni ett mail att det är dags att hämta!

 

Hela kalaset hos oss tar ca 2 timmar och då bjuder vi på mat och dryck samt allt du behöver för själva kalaset. Barnen hälsas välkomna av en av våra pedagoger som tar hand om dom under hela kalaset. Maten serveras i slutet av kalaset, och då finns det även tid för efterrätt och presenter.

 

Maten som ingår är korv (vegetarisk, kyckling- eller griskött) med bröd (vanligt eller glutenfritt) eller Focaccia (pizzabulle) med skinka/ost. Till detta serveras saft med och utan bubblor. Valet av mat gör du i bokningsformuläret. Drycken ställer vi fram på kalaset så barnen själv kan välja. Om du vill ta med egen tårta går detta utmärkt men du kan också köpa chokladmuffins eller godis hos oss. På plats kan ni också lägga till pinnglass för 8-25 kr styck (beroende på glassen).

 

I formuläret  väljer du också vilken dag och tid du vill att kalaset ska äga rum. Vi har inga fasta tider för våra kalas utan du kan välja vilken tid du vill.

 

Vi tar ENDAST emot bokningar via hemsidan.
Frågor? Kika här på våra vanligaste frågor och svar!
Hittar du inte din fråga? Välkommen att maila till info@coolminds.se.

INFO & BOKNING:

TID: 2 timmar

PRIS: 240 kr /barn

Maximalt 15 deltagare
(Vi kan möjligtvis anpassa oss till fler deltagare, maila info@coolminds.se)

 

Minimum 6 deltagare

Rekommenderad ålder: 5+

Vi tar ENDAST emot bokningar via hemsidan. Om du har några frågor är du välkommen att maila till info@coolminds.se.

Top