Låt dina elever bli inspirerade på Cool Minds! Cool Minds erbjuder pedagogiska workshops och laboratorier för skolor. Vi har aktiviteter anpassade till läroplanen för förskolan, lågstadiet, mellanstadiet, högstadiet och gymnasiet. Klicka på respektive årskurs eller skrolla ner och se vår kursöversikt.

 Passar inte någon av kurserna dina elever? Kanske befinner ni er någon annanstans i läroplanen eller är dina elever intresserade av något speciellt som du gärna vill erbjuda dom? Då kan vi, utan extra kostnad, skräddarsy en kurs för just dina elever i något av våra ämnen. Skriv ett mail till oss och berätta om vad du och dina elever är intresserad av så kontaktar vi dig och kommer med förslag på ett kursupplägg för er!

ÅRSKURS F-3

Årskurs 1-3

För årskurs 1-3 finns det en hel del olika workshops på Cool Minds! Välj mellan bland annat programmering, biologianalyser eller varför inte skapa något kreativt?

Läs mer om utbudet för årskurs 1-3 »

ÅRSKURS 4-6

Årskurs 4-6

För årskurs 4-6 finns det en hel del olika workshops på Cool Minds! Välj mellan bland annat förnybar energi, programmering eller varför inte filma en egen film?

Läs mer om utbudet för årskurs 4-6 »

ÅRSKURS 7-9

Årskurs 7-9

För årskurs 7-9 finns det en hel del olika workshops på Cool Minds! Välj mellan bland annat lödning, programmering eller varför inte 3D-printa en egen design?

Läs mer om utbudet för årskurs 7-9 »

GYMNASIUM

Gymnasium

För gymnasieklasser finns det en hel del olika workshops på Cool Minds! Välj mellan bland annat ljudteknik, programmering eller varför inte bygga en robot?

Läs mer om utbudet för gymnasiet »

FÖRSKOLA

Förskola

För förskoleklasser finns det en hel del olika workshops på Cool Minds! Välj mellan bland annat filmskapande, skulptering eller varför inte måla en egen keramikfigur?

Läs mer om utbudet för förskolor »

Translate »
Top