Snart är det dags för jullov!

På Cool Minds finns det massor att hitta på under lovet! Vi har öppet 10-19 varje dag, vilket gör att du kan vara hos oss på drop in extra länge. På drop in har vi olika innovativa byggsatser, mikroskåp, anatomidockor, drejning, keramikmålning och mycket mer! Vi har dessutom igång virtual reality varje vardag. Utöver detta kan man även lära sig programmering i början på januari och vi finns även på plats under Vinterspelen på Stortorget. På Vinterspelen kommer man kunna lära sig flera olika saker i våra workshops, bland annat klippa film, programmera och bygga solbilar.

Vi finns även på plats i Helsingborg under jullovet! Pixlapiren i Helsingborg finns vi med kostnadsfria kurser i programmering och drop in-aktiviteter som virtual reality & brädspel samt utlimate robot kit! Det går bra att förboka programmeringen både som privatperson men också som organisation eller skola. Drop in-aktiviteterna behöver inte förbokas!

Under julen är Cool Minds en del av julfesten Jalla Jalla en Jul för alla, som riktar sig till behövande och utsatta familjer i Malmö. Den 21-22 december slår vi in julklappar till julfesten! Vill du hjälpa till med julklappar eller annat inför julfesten? Läs mer här.

Håll dig uppdaterad om julen på Cool Minds här!

Inga Kommentarer

Tyvärr, kommentarformuläret är stängd för tillfället.

Translate »
Top