Testa en minikurs!

Cool Minds har ett brett utbud av olika kurser med olika inriktningar. Förutom våra kvällskurser och skollovskurser har vi även en hel del minikurser på helgerna! Få en introduktion till programmering och bekanta dig med grunderna i visuell programmering (finns även möjlighet att få kursen på engelska). Slime är väldigt populärt och det älskar vi på Cool Minds eftersom processen i att skapa sitt eget slime även ger en möjligheter till att lära sig grundläggande kemi! Testa även vår minikurs i teknik där man får testa att löda en miniorgel, som dessutom får följa med hem! Om man istället är intresserad av biologi finns det även en minikurs i vad droger har för påverkan där vi lär oss om fysiologiska fakta om djur och substansers påverkan.

Om man är mer intresserad av estetiska ämnen har vi vår nyaste minikurs i drejning där deltagarna får en lekfull introduktion till drejning, olika typer av lera och användbara tekniker för att hantera lera. Vill man skapa, testa att filma och älskar Harry Potter så är vår tvådagars film- och skaparkurs med Harry Potter-tema ett perfekt val!

Som ni ser finns det en hel del att lära sig på Cool Minds, för mer information om respektive kurs klicka på länkarna nedan! Nästa tillfälle är den

Minikurs i programmering  Nästa tillfälle är den 17/2!

Slimefest! Nästa tillfälle är den 23/2!

Film- och skaparskurs med Harry Potter-tema. Nästa tillfälle är den 16-17/2!

Så påverkar droger. Nästa tillfälle är den 2/3!

Minikurs i drejning.Nästa tillfälle är den 10/3!

Minikurs i teknik

Mini course in programming (in english)

Inga Kommentarer

Tyvärr, kommentarformuläret är stängd för tillfället.

Translate »
Top