Bli volontär under årets julfest!

Delta som volontär hos Malmös varmaste julfest och gör julen god med oss! Alla volontärer under Jalla Jalla en Jul för alla bidrar till att skapa en trygg jul i gemenskap för alla som behöver det.

På grund av Covid-19 har vi inför 2020 delat upp Jalla Jalla en Jul för Alla i två separata evenemang. På Moriskan arrangeras eventet  kl 12:00-20:00 med servering av julmat i fokus. 100 meter bort arrangeras barnhörnan på Cool Minds mellan kl 10:00-18:00.

Som volontär väljer du ett av de två separata eventen. Du kan välja att delta hela dagen (2 pass) eller under en halvdag (1 pass). Volontärinsatserna är fördelade på olika stationer med olika arbetsuppgifter. Du kan kryssa i intresse för olika arbetsuppgifter i formuläret, men kan bara skicka iväg en anmälan. Du kan alltså inte både anmäla dig till köket och till barnhörnan. Vi kommer att svara på din anmälan i ett mail till dig så snart vi kan! 

När vi bokar in volontärer kommer vi att prioritera de sökande som är medlemmar i föreningen Cool Minds. Kännedom om vår förenings organisation och aktiviteter är meriterande. Stötta oss och bli medlem här!

Innan du ansöker om att bli volontär hos oss så ber vi dig att säkerställa att du faktiskt kommer att närvara! Vi ber dig även att läsa igenom informationen noga.

Läs mer om de olika avdelningarna som vi behöver volontärer till nedan ↴

Andra volontärmöjligheter

  • Prepp den 23 december. Som volontär förbereder du lokalen eller bidrar i köket!
    Vi söker volontärer mellan kl 9-21. Anmäl dig här!

  • Julklappsinslagning den 20-22 december kl 15.00-19.00. (Mer info kommer snart!)

  • Feelgood-auktion. (Tid och mer info kommer snart!)

Translate »
Top