Bli volontär under årets julfest!

Delta som volontär hos Malmös varmaste julfest och gör julen god med oss! Alla volontärer under Jalla Jalla en Jul för alla bidrar till att skapa en trygg jul i gemenskap för alla som behöver det.

På grund av Covid-19 har vi gjort om Jalla Jalla en Jul för Alla 2020. Årets Jalla Jalla en Jul för Alla kommer inte att bjuda in till en stor fest utan istället spridas ut över Malmö! Julvandrarna kommer gå genom staden och erbjuda en tillfällig men varm pratstund med kaffe och julfika. Som volontär kan du antingen arbeta i köket på Moriskan, bjuda på fika som julvandrare, hjälpa till i transportteamet eller fotografera. 

Som volontär väljer du en eller flera dagar/tider. Volontärinsatserna är fördelade på olika stationer med olika arbetsuppgifter. Du kan kryssa i intresse för olika arbetsuppgifter i formuläret, men kan bara skicka iväg en anmälan. Du kan alltså inte både anmäla dig som volontär inom kök och värd. Vi kommer att svara på din anmälan i ett mail till dig så snart vi kan! 

När vi bokar in volontärer kommer vi att prioritera de sökande som är medlemmar i föreningen Cool Minds. Kännedom om vår förenings organisation och aktiviteter är meriterande. Stötta oss och bli medlem här!

Innan du ansöker om att bli volontär hos oss så ber vi dig att säkerställa att du faktiskt kommer att närvara! Vi ber dig även att läsa igenom informationen noga.

Läs mer om de olika avdelningarna som vi behöver volontärer till nedan ↴

Translate »
Top