Jalla jalla en jul för alla!

Varje år arrangerar vi en Julfest för hemlösa, utsatta och ensamma här i Malmö. Hos oss är alla välkomna, och vi bjuder på julmat, julklappar, underhållning och en massa kärlek.

Gör julen god med oss, delta som volontär!

Delta som volontär på Jalla jalla en jul för alla! – vår julfest för Malmös hemlösa, utsatta och ensamma – och gör julen god med oss!

Anmälan för årets julfest öppnar inom kort, håll utkik här för uppdateringar!

 

Är du intresserad av att vara med i styrgruppen för Jalla jalla en jul för alla?

Maila till: jallajalla@coolminds.se och berätta varför du vill vara med och vad du kan bidra med till gruppen.

Julfesten startade som gräsrotsprojekt av Soppkök Malmö under 2012 och har överlevt sedan dess under olika former. Med hjälp av sponsorer och volontärer har vi fortsatt anordnat en underbar upplevelse för alla. Vi har fått mycket positiv respons från alla håll. Bland annat vann vi pris för årets projekt på Hjärtat av Malmö vilket vi är väldigt stolta över.

Julfesten för utsatta är en tradition som vi skall hålla i varje år framöver. Planeringen brukar starta i maj-juni och intensifieras ju närmare julen vi kommer. Julfirandet har växt varje år sedan starten och i år räknar vi med att ta emot cirka 1000 besökare och 200 volontärer. Vi finansierar allt med donationer från allmänheten, företag och stiftelser. Vi tar emot både donationer av mat (från företag), julklappar och pengar. 100% av alla donationer går direkt till julfesten.

Frågor?

Har du några frågor eller förslag på samarbeten? Hör gärna av dig till jallajalla@coolminds.se!

Stötta julfesten med ett ekonomiskt bidrag

Varje krona går oavkortat till att hjälpa utsatta människor och vi tar tacksamt emot alla bidrag, stora som små.

 

Swish: 1230971051

Bankgiro: 897-9056

 

Märk ditt bidrag med ”Julfest” om du vill att det ska gå specifikt till julfesten och inget annat av våra idella projekt.

Stötta i egenskap av företag

Vill ditt företag/din organisation sponsra julfesten, med ett ekonomiskt bidrag, mat eller pengar? Eller har ni någon idé för ett samarbete? Skicka ett mail till: jallajalla@coolminds.se!

Arbeta som volontär

Det är med hjälp av volontärernas engagemang vi kan göra julfesten till en fantastisk upplevelse för alla besökare! Att arbeta som volontär med Jalla Jalla en Jul för Alla är en insats som kräver engagemang, en positiv inställning och en vilja att hjälpa andra.

 

Vill du delta som volontär på julfesten? Håll utkik här på hemsidan för uppdateringar om när anmälan öppnar!

 

Kan du inte delta som volontär på julfesten? Du har fortfarande möjlighet att göra en insats som volontär! Gå med i vårt volontärnätverk Nätverket Jalla Jalla en Jul för Alla för att se när vi behöver ett par extra händer!

Donera julklappar

Gör julen god med oss! Ge julklappar till Malmös hemlösa, utsatta och ensamma!

Inför Jalla jalla en jul för alla 2019 tar vi hjärtligt emot all hjälp vi kan få. Varje år välkomnar vi runt 1000 besökare, och vi vill ge julklappar till varenda en. Det är insatserna från volontärer, sponsorer och bidragsgivare som gör festen möjlig.

Vi tar emot allt från listan nedan. Julklapparna lämnas till Cool Minds under vardagar kl 12-18 på Norra Parkgatan 2. Observera att vi längre fram under hösten kommer att ta emot även leksaker, men pga platsbrist kan vi inte ta emot allt redan nu. Allt på listan nedan som doneras måste vara oanvänt och oöppnat. Vi ber er även att lämna in gåvor oinslagna!

♥ Vantar
♥ Mössor
♥ Halsdukar
♥ Filtar
♥ Strumpor
♥ Underkläder
♥ Schampo
♥ Deo
♥ Tandkrämer
♥ Tandborstar
♥ Mensskydd
● Presentpapper
● Saxar

Ge julklappar till Malmös hemlösa, utsatta och ensamma!

Vill du bli uppdaterad om projektet?

Följ oss på Facebook eller gå med i vårt Facebook-nätverk.

Top